مقاله کارایی پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر جهت مهار رشد باکتری‌های فیله‌ماهی قزل آلا


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کارایی پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر جهت مهار رشد باکتری‌های فیله‌ماهی قزل آلا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کارایی پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر جهت مهار رشد باکتری‌های فیله‌ماهی قزل آلا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کارایی پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر جهت مهار رشد باکتری‌های فیله‌ماهی قزل آلا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کارایی پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر جهت مهار رشد باکتری‌های فیله‌ماهی قزل آلا :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

به دلیل آلودگی های زیست محیطی ناشی ازتجمع مواد پلاستیکی مورد استفاده درصنعت بسته بندی گرایش ها به سمت استفاده از پوشش های خوراکی درحال افزایش می باشد هدف ازاین تحقیق برررسی کارایی پوشش پروتئین آب پنیر همراه با اسانس آویشن جهت مهار رشد باکتریهای فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان می باشد از محلول ۸/۵ درصد پروتئین آب پنیر به همراه ۱/۵ درصد اسانس آویشن برای پوشش دادن فیله ها استفاده شد ازمایشهای میکروبی شامل بار کل باکتریایی و باکتریهای سرمادوست به صورت دوره ای انجام گرفت فیله های پوشش داده شده حاوی اسانس آویشن درمقایسه با تیمار شاهد بطور معنی داری مقادیر بازهای نیتروژنی فرار و میزان باکتری های کمتری داشتند p <0/05 درنتیجه پوشش پروتئینی آب پنیر حاوی اسانس آویشن دارای خاصیت ضد میکروبی بوده وتوانست زمان ماندگاری فیله ها را افزایش دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.