مقاله کاربرد آنزیم ترانس گلوتامیناز در فرآورده های گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کاربرد آنزیم ترانس گلوتامیناز در فرآورده های گوشتی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کاربرد آنزیم ترانس گلوتامیناز در فرآورده های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد آنزیم ترانس گلوتامیناز در فرآورده های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کاربرد آنزیم ترانس گلوتامیناز در فرآورده های گوشتی :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
ترانس گلوتامیناز TGase , EC 323.3.2و۲ پروتئین – گلوتامین – گلوتامیل – ترانسفراز یک نوع افزودنی برای تولید پروتئینهای جدید درغذاهای بهبود یافته از طریق بیوتکنولوژی جدید است آنزیم TG برای اولین بار درکبد خوکچه هندی پیدا شد سپس آنزیم از سرم خون گاو انسان کبد خوک و موش و گیاهان جداسازی شد از سال ۱۹۸۵ به بعد بود که این آنزیم از میکروب ایزوله شد آنزیم TG سرم خون گاو در واقع یک ایزوله پلاسمای حاوی فیبرین است که برای فعال شدن نیاز به حضور ترومبین پروتئاز خاص دارد این آنزیم در مسیر انعقاد خون دربدن مورد نیاز است ودرسیستم غذا برای ایجاد اتصالات عرضی فیبرین مورد استفاده قرار میگیرد این آنزیم TG با ترومبین فعال می شود و موجب التیام زخم و جراحت در پستان داران می شود فاکتور XIII نامیده م یشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.