مقاله تعیین وبررسی برخی ویژگی های فیزیکی آچار(محصول سنتی شهرستان زابل)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین وبررسی برخی ویژگی های فیزیکی آچار(محصول سنتی شهرستان زابل) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین وبررسی برخی ویژگی های فیزیکی آچار(محصول سنتی شهرستان زابل) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین وبررسی برخی ویژگی های فیزیکی آچار(محصول سنتی شهرستان زابل)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین وبررسی برخی ویژگی های فیزیکی آچار(محصول سنتی شهرستان زابل) :
تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
در این تحقیق به منظور آشنایی بیشتر با ویژگی های فیزیکی محصولی سنتی تحت عنوان آچارکه در استان سیستان و بلوچستان و در شهرستان زابل تولید می شود، خواص هندسی آن از جمله قطر بزرگ، قطر متوسط، قطر کوچک، قطر میانگین هندسی، قطر میانگین حسابی، حجم نمونه، ضریب کرویت، میزان انحنا، مساحت سطح و برخی خواص ثقلی مانند چگالی جامد، چگالی توده و تخلخل مورد بررسی قرار گرفته است. بیشترین مقدار قطر بزرگ،قطر متوسط و قطر کوچک به ترتیب برابر و ۲۹ /۱ ۵۸/۰۵ میلی متر بودند و هم چنین کمترین مقدار آنها به ترتیب برابر با ۴۹/۳ و ۱۷/۳۵ و ۱۷/۲۲۵ میلی متر بود. ضریب کرویت با استفاده از روش محسنین ۵۶ % و میزان انحنا۲۶/۸۹میلی متر و مساحت سطح برابر با ۲۷/۹۲۱۹ متر مربع تخمین زده شدند. چگالی جامد نمونه مورد بررسی ۷۶۰ کیلوگرم بر متر مکعب و چگالی توده آن۴۷۵/۸ کیلوگرم بر متر مکعب به دست آمد و درصد تخلخل آچار نیز۳۷/۳۹%تعیین شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.