مقاله بررسی اثر ترکیبات پری بیوتیک بر ویژگی های رئولوژیکی ماست تغلیظ شده سین بیوتیک


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر ترکیبات پری بیوتیک بر ویژگی های رئولوژیکی ماست تغلیظ شده سین بیوتیک دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ترکیبات پری بیوتیک بر ویژگی های رئولوژیکی ماست تغلیظ شده سین بیوتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ترکیبات پری بیوتیک بر ویژگی های رئولوژیکی ماست تغلیظ شده سین بیوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ترکیبات پری بیوتیک بر ویژگی های رئولوژیکی ماست تغلیظ شده سین بیوتیک :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

در این پژوهش ماست تغلیظ شده سین بیوتیک با استفاده از سیستم Whey less تولید شد. ترکیبات پری بیوتیک )اینولین و الیگو فروکتوز( در سه سطح ۰و۱/۵ و و ۳ % ( در مرحله افزودن سایر ترکیبات پودری به شیر اضافه شدند.عامل پروبیوتیک لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوسLA-5نیز در سه سطح ۰/۱ و ۰/۳ و ۰/۵% همزمان با افزودن باکتریهای سنتی ماست تلقیح شد.ویژگی های رئولوژیکی در ماست تغلیظ شده تولیدی در روز های اول و ۴ هفته پس از تولید ارزیابی شدند. نتایج نشان داد که استفاده از ترکیبات پری بیوتیک تاثیر مثبتی بر ویژگی های رئولوژیکی محصول تولیدی داشت و باعث بهبود بافت آن گردید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.