مقاله بررسی اثر جایگزینی لاکتات سدیم در فرمولاسیون فرآورده های گوشتی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر جایگزینی لاکتات سدیم در فرمولاسیون فرآورده های گوشتی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر جایگزینی لاکتات سدیم در فرمولاسیون فرآورده های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر جایگزینی لاکتات سدیم در فرمولاسیون فرآورده های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر جایگزینی لاکتات سدیم در فرمولاسیون فرآورده های گوشتی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

برخی نگهدارنده های شیمیایی مانند سوربات پتاسیم بنزوات سدیم و نیتریت سدیم با هدف افزایش دوره ماندگاری فراورده های گوشتی مختلفی همچون انواع سوسیس و کالباس به کار می روند اگر این ترکیبات شیمیایی بیش از حد مجاز مصرف گردند می تواند باعث به خطر افتادن سلامت مصرف کننده شوند به همین دلیل جهت کاهش مصرف چنین ترکیبات شیمیایی مطالعات زیادی صورت پذیرفت که بتوان یکترکیب طبیعی را به عنوان جایگزین معرفی کرد لاکتات سدیم نمک خنثی اسیدلاکتیک می باشد که یکترکیب طبیعیدر بافت ماهیچه است این نمک به عنوان افزایش دهنده دوره ماندگاری بهبود دهنده عطر و طعم رنگ و راندمان تولید درفراورده های گوشتی کاربرد دارد همچنین دارای فعالیت ضد میکروبی میب اشد بطوریکه اثر ممانعت کنندگی برروی باکتریهای مولد فسادو پاتوژن هایی ا زجمله استافیلوکوکوس اورئوس سالمونلا تیفی موریوم لیستریا منوسیتوژنز داشته و نیز برروی تولید توکسین پروتئولیتیکحاصل از کلستریدیوم برتولینوم نوع A,B,C اثر تاخیری دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.