مقاله کاربرد تکنیک پردازش تصویر در ارزیابی ویژگی های رنگی روغن سویای حاوی کورکومین


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد تکنیک پردازش تصویر در ارزیابی ویژگی های رنگی روغن سویای حاوی کورکومین دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد تکنیک پردازش تصویر در ارزیابی ویژگی های رنگی روغن سویای حاوی کورکومین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد تکنیک پردازش تصویر در ارزیابی ویژگی های رنگی روغن سویای حاوی کورکومین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد تکنیک پردازش تصویر در ارزیابی ویژگی های رنگی روغن سویای حاوی کورکومین :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

درسالهای اخیر صنعت غذا با هدف سهولت کار و کاهش هزینه های ازمایشگاهی مخرب به دنبال کاربرد روشهای نوین نظیر پردازش تصویر درکنترل کیفیت محصولات غذایی بودها ست از جمله امروزه رنگ سنجی با استفاده از پردازش تصویر به عنوان جایگزین روشهای دستگاهی و شیمیایی رنگ سنجی مدنظر قرارگرفته است درپژوهش حاضر کورکومین استخراج شده از ریزوم زردچوبه به عنوان یک افزودنی رنگی طبیعی و عملگر در سه غلظت مختلف به روغن سویا افزوده شد و نمونه ها در دو دمای ۲۵ و ۵۵ درجه سانتی گراد تحت شرایط نور و تاریکی به مدت سه ماه نگهداری شدند تصویرگیری از نمونه های روغن با استفاده ازاسکنر انجام شده و تصاویر جهت بهره گیری متعاقب با فرمت jpg ذخیره شدند. سپس با استفاده از نرم افزار Image J اختصاصات رنگی آنها شامل b,a,L استخراج و با روغن شاهد بدون کورکومین مقایسه گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.