مقاله تأثیر تلقیح همزمان میکوریزا و کود زیستی فسفاته بارور-۲ در سطوح مختلف فسفر بر برخی پارامترهای زراعی نخود رقم هاشم


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر تلقیح همزمان میکوریزا و کود زیستی فسفاته بارور-۲ در سطوح مختلف فسفر بر برخی پارامترهای زراعی نخود رقم هاشم دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر تلقیح همزمان میکوریزا و کود زیستی فسفاته بارور-۲ در سطوح مختلف فسفر بر برخی پارامترهای زراعی نخود رقم هاشم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تلقیح همزمان میکوریزا و کود زیستی فسفاته بارور-۲ در سطوح مختلف فسفر بر برخی پارامترهای زراعی نخود رقم هاشم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر تلقیح همزمان میکوریزا و کود زیستی فسفاته بارور-۲ در سطوح مختلف فسفر بر برخی پارامترهای زراعی نخود رقم هاشم :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور مطالعه تأثیر تلقیح همزمان میکوریزا و کود زیستی فسفاته بارور-۲ در سطوح مختلف فسفر بر نخود رقم هاشم آزمایشی در سال زراعی ۸۹-۱۳۸۸ در قالب اسپلیت پلات فاکتوریل با طرح پایه بلوک کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه آموزشی دانشگاه صنعتی شاهرود انجام شد. فاکتور اصلی در سه سطح ۰، ۲۵ و ۵۰ کیلوگرم در هکتار کود سوپرفسفات تریپل و فاکتورهای فرعی شامل دو سطح عدم تلقیح و تلقیح میکوریزا (Glomus intraradices) و دو سطح عدم تلقیح و تلقیح بارور-۲ بودند. ۹۷ روز پس از کاشت وزن خشک کل، تعداد غلاف، ارتفاع بوته، سطح برگ و نسبت ریشه به اندام هوایی مورد بررسی واقع شد. نتایج حاصله نشان داد افزایش فسفر خاک وزن خشک کل، تعداد غلاف و نسبت ریشه به اندام هوایی را به طرز معنی‏داری افزایش داد و میکوریزا نیز وزن خشک کل را به میزان ۹۲/۱۱ درصد نسبت به شاهد افزایش داد. اثر متقابل فسفر و میکوریزا تنها بر وزن خشک کل معنی‏دار بود. اثر متقابل فسفر و بارور-۲ بر روی تمام صفات به جز مساحت برگ معنی‏دار بود و استفاده توأم آنها باعث کاهش صفات گردید. اثر متقابل سه گانه فاکتورهای مورد آزمایش بر روی وزن خشک کل و مساحت برگ معنی‏دار شد. نتایج بدست آمده بیانگر اثر مثبت میکوریزا و تأثیر منفی افزایش فسفر خاک به صورت کاربرد کودهای شیمیایی در کاهش عملکرد میکروارگانیزم‏های مفید خاک است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.