مقاله کاربرد فن آوری پالس نوری درفرآیند مواد غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کاربرد فن آوری پالس نوری درفرآیند مواد غذایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کاربرد فن آوری پالس نوری درفرآیند مواد غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد فن آوری پالس نوری درفرآیند مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کاربرد فن آوری پالس نوری درفرآیند مواد غذایی :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
درسالهای اخیر فرایندهای غیرحرارتی مورد علاقه بسیاری از پژوهشگران بوده و به دلیل توانایی بالقوه آنها در غیرفعال کردن میکروارگانیسم های بیماریزا و جلوگیری از فساد مواد غذایی مطالعات زیادی در مورد شرایط و اثر انها برمواد غذایی به انجام سیده است تکنولوژی پالس نوری فرایندی استکه در ان از طیف گسترده ای از پالسهای نوری با طول موج ۲۰۰ تا ۱۱۰۰ نانومتر برای نابودی میکروارگانیسم ها و کاهش یا از بین بردن آلودگی سطوح استفاده می شود کاربرد این تکنولوژی بویژه درالودگی زدایی فراورده های حاصل از سبزیجات و میوه جات حاوی باکتریهای گرم مثبت از جمله کلستریدیوم بوتولینیوم – لستریا مونوسیتوژنس – استافیلوکوکوس ارئوس و باسیلوس سرئوس بیشتر مورد بررسی قرارگرفته است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.