مقاله تأثیر سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم و پروتئین خام جیره بر عملکرددوره رشد بلدرچین ژاپنی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم و پروتئین خام جیره بر عملکرددوره رشد بلدرچین ژاپنی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم و پروتئین خام جیره بر عملکرددوره رشد بلدرچین ژاپنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم و پروتئین خام جیره بر عملکرددوره رشد بلدرچین ژاپنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم و پروتئین خام جیره بر عملکرددوره رشد بلدرچین ژاپنی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

تعداد۳۶۰ قطعه بلدرچین ژاپنی (coturnix coturnix japoni) در۹ گروه آزمایشی (تیمار) با ۴ تکرار و هر واحد آزمایشی شامل۱۰ قطعه بلدرچین با سن ۱۰ روزه در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با روش فاکتوریل، شامل سه سطح انرژی قابل متابولیسم (۲۷۵۰، ۲۸۵۰ و ۲۹۵۰ کیلو کالری در کیلو گرم) و سه سطح پروتئین (۲۴، ۲۶ و ۲۸ درصد) جیره غذایی، طی دوره رشد مورد آزمایش قرار گرفتند. شاخص های تولیدی شامل خوراک مصرفی، افزایش وزن بدن، ضریب تبدیل خوراک (گرم خوراک مصرفی به ازای هر گرم افزایش وزن) به صورت هفتگی اندازه گیری شد. سطوح مختلف انرژی جیره های غذایی مورد آزمایش تاثیر معنی داری بر افزایش وزن زنده و ضریب تبدیل غذایی بلدرچین ها در طی دوره رشد داشت (۰۵/0p<). میزان خوراک مصرفی با افزایش سطح انرژی جیره غذایی، به طور غیر معنی داری کاهش یافت. سطوح مختلف پروتئین جیره های غذایی مورد آزمایش تاثیر معنی داری بر افزایش وزن زنده و ضریب تبدیل غذایی بلدرچین ها در طی دوره رشد نداشت. ضمناً در فاکتورهای اندازه گیری شده تاثیر متقابل معنی داری از سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره مشاهده شد (۰۵/0p<). به طوری که سطح انرژی ۲۸۵۰ کیلوکالری بر کیلوگرم و پروتئین ۲۶ درصد بیشترین افزایش وزن و بهتری ضریب تبدیل را داشت. لذا با توجه به نتایج بدست آمده می توان عنوان کرد که؛ جیره حاوی ۲۸۵۰ کیلوکالری در کیلوگرم انرژی قابل متابولیسم و ۲۶ % پروتئین خام، نتایج تولیدی و اقتصادی بهتری داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.