مقاله تأثیر سطوح مختلف مولیبدن محلول غذایی بر عملکرد و غلظت نیترات در خیار سبز در محیط کشت هیدروپونیک


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر سطوح مختلف مولیبدن محلول غذایی بر عملکرد و غلظت نیترات در خیار سبز در محیط کشت هیدروپونیک دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر سطوح مختلف مولیبدن محلول غذایی بر عملکرد و غلظت نیترات در خیار سبز در محیط کشت هیدروپونیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر سطوح مختلف مولیبدن محلول غذایی بر عملکرد و غلظت نیترات در خیار سبز در محیط کشت هیدروپونیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر سطوح مختلف مولیبدن محلول غذایی بر عملکرد و غلظت نیترات در خیار سبز در محیط کشت هیدروپونیک :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور بررسی تأثیر سطوح مختلف مولیبدن بر عملکرد و تجمع نیترات در خیار سبز رقم سلطان یک آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار در گلخانه دانشکده کشاورزی دانشگاه زنجان در سال ۱۳۸۸ به صورت آبکشت به اجرا درآمد. غلظت مولیبدن محلول غذایی ۰۱/۰، ۱/۰ و ۱ میلی گرم در لیتر بود. غلظت ۰۱/۰ میلی گرم مولیبدن در محلول غذایی باعث حداکثر عملکرد خیار سبز گردید ولی با افزایش مولیبدن محلول غذایی به ۱ میلی گرم در لیتر عملکرد به طور معنی داری کاهش یافت. اثر سطوح مختلف مولیبدن محلول غذایی بر غلظت نیترات در سطح یک درصد معنی دار شد. افزایش غلظت مولیبدن محلول غذایی غلظت نیترات میوه خیارسبز را کاهش داد. غلظت عناصر نیتروژن، و مولیبدن میوه با افزایش غلظت مولیبدن محلول غذایی به طور معنی داری افزایش یافتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.