مقاله بررسی تاثیر پیش تیمار اسمز بر سرعت خشک شدن و خصوصیات فیزیکو شیمیایی قطعات سیب زرد لبنانی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
27 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر پیش تیمار اسمز بر سرعت خشک شدن و خصوصیات فیزیکو شیمیایی قطعات سیب زرد لبنانی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر پیش تیمار اسمز بر سرعت خشک شدن و خصوصیات فیزیکو شیمیایی قطعات سیب زرد لبنانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر پیش تیمار اسمز بر سرعت خشک شدن و خصوصیات فیزیکو شیمیایی قطعات سیب زرد لبنانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر پیش تیمار اسمز بر سرعت خشک شدن و خصوصیات فیزیکو شیمیایی قطعات سیب زرد لبنانی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

دراین مطالعه تاثیر پیش تیمار اسمز برسرعتخشک شدن و ظرفیت آبگیری مجدد قطعات سیب خشک شده با آون هوای گرم مورد بررسی قرارگرفت برای این منظور قطعات مکعبی سیب با ابعاد ۱ سانتی متر به مدت ۲۷۰ دقیقه دردمای محیط درون محلولهای اسمزی ساکارز با درجه بریکس ۳۰ و ۴۵ و ۶۰ با نسبت ۱ به ۱۰ قرارگرفت و تغییرات رطوبت درصد حذف آب جذب موادجامد نمونه ها طی ۷ زمان متوالی اندازه گیری شد درمرحله دوم نمونه ها به مدت ۱۵۰ دقیقه درون محلول های اسمزی قرارگرفته و پس ازآن درآون ۷۰ درجه سانتی گراد تا رسیدن به رطوبت ۲۰ درصد خشک شدند. نتایج نشان داد که پیش تیمار اسمز با محلول ساکارز ۳۰ و۴۰ درجه بریکس نمی تواند از لحاظ سرعت خشک شدن با نمونه شاهد رقابت کند ولی غلظت ۶۰ درجه بریکس بطور معنی داری سرعت خشک شدن راافزایش دهد همچنین فرایند اسمز منجر به افزایش ظرفیت آبگیری مجدد نشده که دراین بین نمونه هایی با غلظت های بالاتر محلول اسمزی تیمار شده اند ظرفیت آبگیری مجدد کمتری داشته اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.