مقاله بررسی تأثیر هیدروکلوئیدهای غذایی بر سیستم های دیسپرس شده


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر هیدروکلوئیدهای غذایی بر سیستم های دیسپرس شده دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر هیدروکلوئیدهای غذایی بر سیستم های دیسپرس شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر هیدروکلوئیدهای غذایی بر سیستم های دیسپرس شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر هیدروکلوئیدهای غذایی بر سیستم های دیسپرس شده :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

هیدروکلوئید ها از گذشته به دلیل رفتار ژلی و تغلیظ کنندگی شان شهرت داشتند امروزه این ترکیبات بهلحاظ تاثیر بر ویژگیهای سیستمهای دیسپرسیونی از اهمیت بسزایی برخوردارند هیدروکلوئیدهایی کهدارای فعالیت سطحی می باشند می توانند به عنوان امولسیفایر و پایدار کننده امولسیون ها از طریق جذبلایه محافظ پیوند آب و روغن عمل کنند واکنش بین هیدروکلوئید ها و قطرات امولسیون با تاثیر بررئولوژی و پایداری امولسیون خامه ای و دوفاز شدن محصول را کنترل می کنند با مروری برتحقیقات سالهای گذشته ظرفیت امولسیون کنندگی پلی ساکارید ها به حضور جز کوچک پروتئین های فعال سطح ینسبت داده شده است درسیستمهای مختلف پروتئین و پلی ساکارید با توجه به نوع پلیمر و شرایط محیط جاذبه الکترواستاتیکی منجر به کواسرواسیون می شود ترکیب پروتئین و پلی ساکارید درفاز بینابینی می تواند منجر به فلوکولاسیون پیوندی یا پایداری فضایی نیز گردد. این مقاله به بررسی نقش هیدروکلوئیدهای غذایی درایجاد پایداری دردیسپرسیون ها و امولسیون ها از طریق فعالیت های بین سطحی می پردازد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.