مقاله تکنیک تولید صنعتی روغن کره فاقد کلسترول
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تکنیک تولید صنعتی روغن کره فاقد کلسترول دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تکنیک تولید صنعتی روغن کره فاقد کلسترول کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تکنیک تولید صنعتی روغن کره فاقد کلسترول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تکنیک تولید صنعتی روغن کره فاقد کلسترول :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
امروزه با افزایش شیوع بیماریهای قلبی و عروقی و ارتباط مستقیم بین میزان کلسترول خون و کلسترول رژیم غذایی تولید فراورده های رژیمی کم کلسترول پیشرفته گسترده ای یافته است هدف از این مطالعه تولید روغن کره فاقد کلسترول توسط ۵ درصد بتاسیکلودکسترین b-CD به نسبت ۱:۱ آب و چرب یدردمای ۴۰-۳۰ درجه سانتی گراد و سانتریفوژ درمرحله اول با سرعت ۸۰۰ دور در دقیقه به مدت ۳۰ دقیقه و پس ازخارج کردن فاز آبی مجددا ۱۵ دقیقه در دمای ۴۰-۳۰ درجه سانتیگراد و سانتریفوژ کردن با سرعت ۱۵۰۰ دور در دقیقه انجام گرفت و کلسترول همراه باB-CD از روغن کره خارج شد مطابق نتایج توسط این تکنیک میزان کلسترول روغن کره از ۳۸۸ درمرحله اول به ۱۸۱/۶۹ و درمرحله دوم سانتریفوژ به صفر رسید آنالیز شیمیایی و فیزیکی بین روغنکره فاقد کلسترول با روغن کره معمولی تفاوت آماری معنیداری وجود نداشت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.