مقاله بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر تقلیدی حاوی صمغ گوار و پنیر معطر لیقوان


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر تقلیدی حاوی صمغ گوار و پنیر معطر لیقوان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر تقلیدی حاوی صمغ گوار و پنیر معطر لیقوان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر تقلیدی حاوی صمغ گوار و پنیر معطر لیقوان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر تقلیدی حاوی صمغ گوار و پنیر معطر لیقوان :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

پنیرهای تقلیدی به عنوان محصولاتی تهیه شده از طریق مخلوط کردن اجزا منفردشامل چربی پروتئین آب اسیدهای خوراکی به همراه مخلوطی از نمکهای امولسیون کننده و با به کارگیری حرارت و اعمال مکانیکی برای تولید یک محصول هموژن مشابه پنیر مطرح می شوند دراین پژوهش با بررسی اثر صمغ گوار و پنیر معطر لیقوان برای خصوصیات بافتی و شیمیایی پنیر تقلیدی پرداخته میشود به این منظور پنیر تقلیدی با دو سطح صمغ گوار ۰/۳ و ۰/۶ درصد و دردو سطح پنیر معطر لیقوان ۲/۵و ۵ درصد فرموله شد قابلیت ذوب محصول از طریق فناوری پردازش تصویر ارزیابی شد دیگر شاخصه های بافتی با استفاده از دستگاه آنالیز بافت مورد بررسی قرارگرفتند نتایج آزمونهای بافتی نشان دادک ه قابلیت ذوب پذیری محصول تحت تاثیر ه ر دو فاکتور افزایش یافت و درمقابل استحکم وارتجاعیت بافت پنیر تقلیدی با افزایش سطح هر دو فاکتور کاهش نشان دادند میزان چسبندگی و پیوستگی محصول تحت تاثیر مقدار صمغ گوار قرارنگرفت اما اثر افزایش سطح پنیر معطر لیقوان برروی آنها معنی دار بود. آزمونهای شیمیایی نشان نشان دادند که افزایش میزان پنیر معطر و صمغ گوار پروتئین و ph را درپنیر تقلیدی تولید شده کاهش میدهد و اختلاف معنی داری درمیزانچربی نمک و رطوبت ایجاد نمی کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.