مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رویشی دو لاین جو استان گلستان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رویشی دو لاین جو استان گلستان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رویشی دو لاین جو استان گلستان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رویشی دو لاین جو استان گلستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رویشی دو لاین جو استان گلستان :
تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
جوبعد از گندم برنج و ذرت چهارمین غله مهم است که کشت آن به حدود ده هزارسال پیش باز میگردد دراین تحقیق خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رویشی دو لاین جو استان گلستان درطرح کاملا تصادفی بررسی شد نتایج نشان داد که میزان فعالیت آنزیم بتاگلوکاناز وزن هزاردانه دانسیته و پروتئین درلاین ۲۰ بیش از لاین ۱۷ بود ولی میزان ظرفیت جوانه زنی و راندمان عصاره آب سرد درلاین ۱۷ بیشتر بود درنتیجه لاین ۲۰ درصنایع کیک و کلوچه کاربرد دارد و لاین ۱۷ درصنایع نوشیدنی کاربرد دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.