مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین ها و بکارگیری آن ها جهت کاهش مصرف آنتی اکسیدان های سنتزی در مواد غذایی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین ها و بکارگیری آن ها جهت کاهش مصرف آنتی اکسیدان های سنتزی در مواد غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین ها و بکارگیری آن ها جهت کاهش مصرف آنتی اکسیدان های سنتزی در مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین ها و بکارگیری آن ها جهت کاهش مصرف آنتی اکسیدان های سنتزی در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین ها و بکارگیری آن ها جهت کاهش مصرف آنتی اکسیدان های سنتزی در مواد غذایی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

اکسیداسیون چربی ها و روغن ها در طی فرآوری و انبارمانی محصولات غذایی باعث کاهش کیفیت چربی و ارزش تغذیه ایی می شود. مصرف این ترکیبات که به طور بلقوه سمی هستند ، بیماری های زیادی را به همراه دارد. این مساله باعث نیاز به آنتی اکسیدان های سنتزی و طبیعی شده است. در حوزه ی تغذیه ی انسانی ، آنتی اکسیدان های طبیعی با منشا غذایی بدلیل اثرات مفید سلامتی بخششان و با توجه به اینکه دارای اثرات جانبی کم یا ناچیز می باشند بسیار مورد توجه قرار گرفته اند. توانایی پروتئین ها برای واکنش با رادیکال های آزاد در غذاها می تواند باعث بوجود آمدن تکنولوژی های جدید آنتی اکسیدانی در غذاها شود. به طور کلی پپتیدهای آنتی اکسیدانی این توانایی را دارند تا به عنوان رباینده ی رادیکال ، دهنده ی الکترون و چلات کننده ی یون فلزی عمل نمایند. در این مقاله تئوری و مکانیسم ، مزایا و معایب آنتی اکسیدان های پروتئینی به طور کامل بررسی شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.