مقاله تولید نان بدون گلوتن برای بیماران سلیاکی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تولید نان بدون گلوتن برای بیماران سلیاکی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تولید نان بدون گلوتن برای بیماران سلیاکی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید نان بدون گلوتن برای بیماران سلیاکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تولید نان بدون گلوتن برای بیماران سلیاکی :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
نان یکی از مهمترین منابع انرژی دربسیاری از کشورهای جهان بودها ست قابلیت نگهداری زیاد و امکان غنی سازی این ماده غذایی و همچنین قابلیت جایگزینی ماده اولیه عمده آن با ترکیباتدیگر جهت سازگاری با رژیم غذایی افراد مبتلا به بیماریهای مختلف از جمله دیابت سلیاک می باشد مصرف گلوتن در افراد مستعد از نظر ژنتیکی انتروپاتی خود ایمنی با عنوان سلیاک ایجادمی کند مقالات مرتبط با موضوع مورد مطالعه از پایگاه اینترنتی science direct و مجلات معتبر در فاصله سالهای ۲۰۱۰ -۲۰۰۰ جستجو شدند در حال حاضر تنها درمان برای بیماری سلیاکی پرهیز از مصرف گلوتن درت مام طول عمر می باشد پرهیز از مصرف گلوتن منجر به بهبود بیماری می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.