مقاله تولید نوشیدنی انگور فراسودمند با استفاده از عصاره سبوس برنج


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید نوشیدنی انگور فراسودمند با استفاده از عصاره سبوس برنج دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید نوشیدنی انگور فراسودمند با استفاده از عصاره سبوس برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید نوشیدنی انگور فراسودمند با استفاده از عصاره سبوس برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید نوشیدنی انگور فراسودمند با استفاده از عصاره سبوس برنج :

تعداد صفحات:۲۴

چکیده:

سبوس برنج فراورده جانبی حاصل از فرایند آسیاب کردن برنج می باشد که به علت کیفیت تغذیه ای آن مورد توجه می باشد سبوس برنج منبع طبیعی از روغن کربوهیدراتها لیگنین ترکیبات فنلی پروتئین – آنزیم و ویتامین می باشد اما بطور عمده به مصر فخورام دام می رسد هدف ازاین پژوهش استفاده ازیک روش سازگار با محیط زیست برای استخراج ترکیبات سبوس برنج و استفاده از عصاره ی حاصله درغنی سازی نوشیدنی انگور می باشد برای این منظور فراینداستخراج در دمای ۱۰۰ و ۱۲۰ درجه و اعمال فشار به منظور نگهداری آب درفاز مایع انجام گرفت و نمونه ها با افزودن عصاره استخراج شده درفرمولاسیون نوشیدنی نمونه های مورد نظر تهیه گردید و پس از آن ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی تیمارها مورد بررسی قرارگرفت و آنالیز آماری داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS و آزمون دانکن مورد بررسی قرارگرفت نتایج این پژوهش نشان داد که با افزایش میزان عصاره درفرمولاسیون ویژگیهایی چون خاکستر کل ماده خشک بریکس اسیدیته درصد رسوبت میزان کدورت افزایش می یابد و ویسکوزیته و PH نمونه ها کاهش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.