مقاله تهیه نانومیسل های طبیعی کازئین حاوی روغن با استفاده از تغییرات pH و تیمار فراصوت


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تهیه نانومیسل های طبیعی کازئین حاوی روغن با استفاده از تغییرات pH و تیمار فراصوت دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه نانومیسل های طبیعی کازئین حاوی روغن با استفاده از تغییرات pH و تیمار فراصوت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه نانومیسل های طبیعی کازئین حاوی روغن با استفاده از تغییرات pH و تیمار فراصوت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه نانومیسل های طبیعی کازئین حاوی روغن با استفاده از تغییرات pH و تیمار فراصوت :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

تاثیر PHقلیایی و تیمار فراصوت روی ویژگیهای ساختاری و کپسوله کنندگی میسل های طبیعی کازئین درشیر مورد ارزیابی قرارگرفت با افزایش PH از ۶/۷ به ۱۱ کدورت شیر پس چرخ کاهش ولی با افزایش آن از ۶/۷ به ۸ اندازه ذرات شیر پس چرخ پایداری و کارایی کپسوله شدن روغن کلزا توسط میسل های کازئین طبیعی افزایش یافت استفاده ازتیمار فراصوت پس از افزایش PH به حدود ۸ و به دنبال آن کاهش مجدد pH ( PUP کارایی کپسوله شدن را نسبت به حالتی که فراصوت قبل از افزایش UP(PH یا پس از کاهش مجددآن PU اعمال می شد بیشتر افزایش داد این مساله احتمالا مربوط به برهمکنش بیشتر بین PH و فراصوت درPH های قلیایی است. دراین مطالعه برای اولین بار رویکردی جدیدی برای مهار میسل های طبیعی کازئین برای نانوکپسوله کردن و پایدار کردن غذا داروهای اب گریز به منظور غنی سازی شیر و محصولات مشابه ارایه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.