مقاله تخمین اجزای واریانس و فراسنجه های ژنتیکی صفات کیفیت گوشت عضله ران در بلدرچین ژاپنی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تخمین اجزای واریانس و فراسنجه های ژنتیکی صفات کیفیت گوشت عضله ران در بلدرچین ژاپنی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تخمین اجزای واریانس و فراسنجه های ژنتیکی صفات کیفیت گوشت عضله ران در بلدرچین ژاپنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تخمین اجزای واریانس و فراسنجه های ژنتیکی صفات کیفیت گوشت عضله ران در بلدرچین ژاپنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تخمین اجزای واریانس و فراسنجه های ژنتیکی صفات کیفیت گوشت عضله ران در بلدرچین ژاپنی :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
هدف تحقیق حاضر برآورد وراثت پذیری و همبستگی های ژنتیکی و فنوتیپی صفات کیفیت گوشت عضله ران در بلدرچین ژاپنی بود. صفات مورد نظر از ۱۰۱۰ عدد عضله ران بلدرچین ژاپنی پرورش داده شده در ایستگاه پرورش طیور دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان جمع آوری شد. پارامترهای ژنتیکی و فنوتیپی با استفاده از مدل حیوانی چند صفتی توسط نرم افزار ASREML برآورد شد. وراثت پذیری pH نهایی، رنگ شامل قرمزی، زردی، روشنی و کاهش اندازه در اثر تبخیر گوشت عضله ران بلدرچین به ترتیب ۴۵/۰، ۲۲/۰، ۴۸/۰، ۳۱/۰ و۵۶/۰ تخمین زده شد. بالاترین همبستگی ژنتیکی و فنوتیپی بین pH نهایی و روشنی گوشت ( به ترتیب ۷۴/۰- و ۴۵/۰- )تخمین زده شد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.