مقاله تاثیر پرایمینگ و مدت زمان آن بر عملکرد و اجزای عملکرد شنبلیله در سطوح شوری


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر پرایمینگ و مدت زمان آن بر عملکرد و اجزای عملکرد شنبلیله در سطوح شوری دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر پرایمینگ و مدت زمان آن بر عملکرد و اجزای عملکرد شنبلیله در سطوح شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پرایمینگ و مدت زمان آن بر عملکرد و اجزای عملکرد شنبلیله در سطوح شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر پرایمینگ و مدت زمان آن بر عملکرد و اجزای عملکرد شنبلیله در سطوح شوری :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

آزمایشی بصورت فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار در گلخانه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در سال ۱۳۸۹ اجرا شد. تیمارها پس از تجزیه خوشه ای شامل فاکتور اول (نیتروکسین، CaCl2 (4 ds.m-1+12 ساعت پرایم)، CaCl2 (4 ds.m-1+24 ساعت پرایم)، NaCl (4 ds.m-1+24 ساعت پرایم)،NaCl (8 ds.m-1+24 ساعت پرایم)، عدم تلقیح، PEG) و فاکتور دوم ۴ سطح شوری (صفر، ۴، ۸ و ۱۲ ds.m-1) بود. نتایج نشان داد که اثر پیش تیمار بذر بر وزن برگ، تعداد غلاف، وزن غلاف و تعداد بذر در غلافبسیار معنی دار بود. شوری تأثیر معنی داری بر تمامی صفات مورد بررسی به جز تعداد بذر در غلاف داشت. اثر متقابل پیش تیمار و شوری نیز بر تمامی صفات مورد بررسی معنی دار بود. نتایج کلی این آزمایش نشان داد که بیوپرایمینگ نیتروکسین از مهمترین تکنیکهای بهبود کمی و کیفی پارامترهای رشدی گیاه شنبلیله تحت شرایط نامساعد (تنش شوری) در این آزمایش بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.