مقاله تاثیر تراکم بوته بر عملکرد و اجزاء عملکرد لوبیا تپاری محلی جیرفت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر تراکم بوته بر عملکرد و اجزاء عملکرد لوبیا تپاری محلی جیرفت دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر تراکم بوته بر عملکرد و اجزاء عملکرد لوبیا تپاری محلی جیرفت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تراکم بوته بر عملکرد و اجزاء عملکرد لوبیا تپاری محلی جیرفت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر تراکم بوته بر عملکرد و اجزاء عملکرد لوبیا تپاری محلی جیرفت :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

در این مطالعه عملکرد و اجزاء عملکرد لوبیا تپاری محلی جیرفت در تراکم های مختلف در سال ۱۳۸۸ و در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت مورد بررسی قرار گرفت. آزمایش مزرعه ای و به صورت اسپلیت پلات در قالب بلوک های کامل تصادفی در ۴ تکرار اجرا شد. تیمارهای آزمایشی شامل تراکم بوته در واحد سطح به عنوان عامل اصلی و دو ژنوتیپ لوبیا گرمسیری شامل توده لوبیا تپاری کرم رنگ و توده لوبیای تپاری سیاه رنگ به عنوان عامل فرعی در نظر گرفته شد. تراکم های مختلف از طریق تنظیم فاصله بین بوته ها روی ردیف های کاشت (۵ ،۱۰ و ۱۵سانتیمتر) پس از استقرار کامل بوته ها انجام گرفت. نتایج نشان داد عامل تغییر در تراکم بوته نتوانست عملکرد دانه و عملکرد کاه را تحت تأثیر قرار دهد ولی عملکرد دانه و کاه در ژنوتیپ های مختلف به ترتیب در سطح احتمال آماری ۵% و ۱% تفاوت معنی داری را نشان دادند. در این بررسی بالاترین عملکرد دانه مربوط به توده لوبیا تپاری کرم رنگ به میزان ۱۰/۲ تن در هکتار و کمترین آن مربوط به ژنوتیپ لوبیا تپاری سیاه رنگ به میزان ۳۷/۱ تن در هکتار بود. بیشترین عملکرد کاه توسط لوبیا تپاری کرم رنگ به میزان ۴۷/۲ تن در هکتار و کمترین آن در توده لوبیا تپاری سیاه رنگ به میزان۷۱/۱ تن در هکتار به دست آمد. همچنین تعداد غلاف در بوته، شاخص برداشت و تعداد کل دانه در بوته تحت تأتیر تراکم قرار گرفته و به ترتیب در سطح احتمال آماری ۱% ، ۵% و ۱% معنی دار گردید. ژنوتیپ های لوبیا تپاری از نظر صفات تعداد غلاف در بوته، وزن هزار دانه، تعداد دانه در بوته در سطح احتمال ۱% تفاوت های معنی داری را نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.