مقاله خواص عملکردی لیزوزیم سفیده تخم مرغ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله خواص عملکردی لیزوزیم سفیده تخم مرغ دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله خواص عملکردی لیزوزیم سفیده تخم مرغ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خواص عملکردی لیزوزیم سفیده تخم مرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله خواص عملکردی لیزوزیم سفیده تخم مرغ :
تعداد صفحات:۲۱
چکیده:
تخم پرندگان از سالیان دور بهعنوان یک منبع تغذیه ای عالی برای انسان شناخته شده است ترکیبات موجود در تخم مرغ علاوه براثرات و فواید مهم تغذیه ای و سلامتی زا دارای نقش مهمی در تهیه و فراوری انواع محصولات غذایی و صنایع غذایی و دارویی می باشند درک و فهم ساختار و ویژگیهای شیمیایی تخم مرغ ما را درشناخت و تحقیقات زیست شناختی وبیوتکنولوژیکی آن کمک می کند یکی از بخشهای مهم تغذیه ای و کاربردی تخم مرغ سفیده آن است پروتئین های سفیده دارای خواص بیولوژیکی مختلف از جمله خواص ضد میکروبی خواص بازدارندگی پروتئاز خواص ضد سرطانی و ضد فشار خون خواص پیوند با ویتامین ها و خواص ایمنولوژیکی و آنتی ژن هستند دراین مقاله سعی شده پس از بررسی ترکیبات سفیده و انواع پروتئین های آن به بررسی خواص عملکردی لیزوزیم به عنوان یکی از مهمترین پروتئین های سفیده که دارای خواص ضدمیکروبی ضد سرطانی آنتی اکسیدانی و ; است پرداخته شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.