مقاله خواص عملکردی لیزوزیم سفیده تخم مرغ


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله خواص عملکردی لیزوزیم سفیده تخم مرغ دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خواص عملکردی لیزوزیم سفیده تخم مرغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خواص عملکردی لیزوزیم سفیده تخم مرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خواص عملکردی لیزوزیم سفیده تخم مرغ :

تعداد صفحات:۲۱

چکیده:

تخم پرندگان از سالیان دور بهعنوان یک منبع تغذیه ای عالی برای انسان شناخته شده است ترکیبات موجود در تخم مرغ علاوه براثرات و فواید مهم تغذیه ای و سلامتی زا دارای نقش مهمی در تهیه و فراوری انواع محصولات غذایی و صنایع غذایی و دارویی می باشند درک و فهم ساختار و ویژگیهای شیمیایی تخم مرغ ما را درشناخت و تحقیقات زیست شناختی وبیوتکنولوژیکی آن کمک می کند یکی از بخشهای مهم تغذیه ای و کاربردی تخم مرغ سفیده آن است پروتئین های سفیده دارای خواص بیولوژیکی مختلف از جمله خواص ضد میکروبی خواص بازدارندگی پروتئاز خواص ضد سرطانی و ضد فشار خون خواص پیوند با ویتامین ها و خواص ایمنولوژیکی و آنتی ژن هستند دراین مقاله سعی شده پس از بررسی ترکیبات سفیده و انواع پروتئین های آن به بررسی خواص عملکردی لیزوزیم به عنوان یکی از مهمترین پروتئین های سفیده که دارای خواص ضدمیکروبی ضد سرطانی آنتی اکسیدانی و ; است پرداخته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.