مقاله روشهای کپسوله کردن مواد غذایی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روشهای کپسوله کردن مواد غذایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روشهای کپسوله کردن مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روشهای کپسوله کردن مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روشهای کپسوله کردن مواد غذایی :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

میکروکپسوله کردن تکنولوژی نسبتا جدیدی استکه برای حفاظت تثبیت و کند کردن رهاسازی ترکیبات غذایی استفاده می شود کپسول یا مواددیواره عموما شامل نشاسته مشتقات نشاسته پروتئین ها صمغها و لیپیدها یا هرترکیبی از آنها می باشد روشهای کپسوله کردن ترکیبات غذایی شامل خشک کردن پاششی خشک کردن انجمادی پوششدهی به طریق بستر سیال اکستروژن کریستالیزاسیون مرکب دخول ملکولی و کوآسرواسیون اینم قاله روشهای تهیه ترکیبات غذایی میکروکپسوله شده و برگزیده هایی از مواد پوشش را بررسی می کند ویژگیهای میکروکپسولها مکانیز مهای رهاسازی کنترل شده و قابلیت حفاظت / تثبیت ترکیبات غذایی کپسوله شده نیز ارایه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.