مقاله بهبود خواص عملکردی پروتئین ها به روش شیمیایی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهبود خواص عملکردی پروتئین ها به روش شیمیایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهبود خواص عملکردی پروتئین ها به روش شیمیایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود خواص عملکردی پروتئین ها به روش شیمیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهبود خواص عملکردی پروتئین ها به روش شیمیایی :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

پروتئین ها نه تنها یک منبع مهم تغذیه ای به شمار می آیند که عامل ایجاد بسیاری از خصوصیات عملکردی مطلوب در محصولات غذایی نیز محسوب می شود از جمله خواص عملکردی مهم پروتئین ها می توان به قابلیت حل شدن خواص امولسیون کنندگی تولید کف و ژل اشاره کرد نامحلول بودن پروتئین ها محدودیت هایی را برای استفاده از آنها در سیستم غذایی فرموله شده ایجاد می کند بطوریکه خصوصیات امولسیون کنندگی و تولید کف ناچیزی از خود نشان میدهند درمقاله حاضر سعی شده استفادها ز روشهای شیمیایی همچون آسیلاسیون متیلاسیون استفاده از بازها و اسید ها و نمک ها روی پروتئین ها و تاثیری که این روشها روی ویژگیهای امولسیون کنندگی ایجاد کف حلالیت و ویژگیهای ژل کنندگی پروتئین ها دارند بررسی شود که درمواردی باعث بهبود خواص عملکردی پروتئین ها می شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.