مقاله تاثیر زراعت غلات آبی و دیم بر میزان ذخیره کربن آلی و برخی عناصر غذایی پرمصرف موجود در خاک


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر زراعت غلات آبی و دیم بر میزان ذخیره کربن آلی و برخی عناصر غذایی پرمصرف موجود در خاک دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر زراعت غلات آبی و دیم بر میزان ذخیره کربن آلی و برخی عناصر غذایی پرمصرف موجود در خاک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر زراعت غلات آبی و دیم بر میزان ذخیره کربن آلی و برخی عناصر غذایی پرمصرف موجود در خاک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر زراعت غلات آبی و دیم بر میزان ذخیره کربن آلی و برخی عناصر غذایی پرمصرف موجود در خاک :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

ماده آلی عمدتاً به عنوان یکی از شاخص های اولیه کیفیت خاک در بحث کشاورزی است. هدف از این تحقیق، بررسی ذخیره سازی کربن آلی و برخی از عناصر غذایی پرمصرف در کاربری های کشت آبی و کشت دیم غلات در حوضه آبخیز قره درق است، به این منظور پنج زمین با کاربری کشت آبی غلات و پنج زمین با کشت دیم غلات در حوضه آبخیز انتخاب شد. در نقاط انتخاب شده از عمق صفر تا ۳۰ سانتی متری نمونه خاک تهیه و در آزمایشگاه میزان کربن آلی و سایر عناصر غذایی موجود در آن ها تعیین شد. نتایج داده ها نشان داد در تمامی خاک ها در سطح یک درصد کشت در زراعت دیم سبب کاهش کربن آلی ذخیره شده نسبت به کشت در زراعت آبی شده است. در میزان عناصر غذایی در دو کاربری تفاوت ها معنی دار مشاهده نشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.