مقاله بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی کدوی حلوایی به کمک تکنیک سطح پاسخ


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی کدوی حلوایی به کمک تکنیک سطح پاسخ دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی کدوی حلوایی به کمک تکنیک سطح پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی کدوی حلوایی به کمک تکنیک سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی کدوی حلوایی به کمک تکنیک سطح پاسخ :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

دراین تحقیق بهینه سازی فرایند آبگیری اسمزی کدوی حلوایی توسط روشسطح پاسخ انجام گرفت اثرات سه فاکتور دمای محلول مدتزمان تماس محصول و محلول اسمزی و غلظت محلول اسمزی با کمک طرح مربع مرکزی برروی پارامترهای کاهش آب جذب مواد جامد و نسبت کاهش آب به جذب مواد جامدبررسی گردید بررسی نتایج نشان داد شرایط بهینه برای فرایند آبگیری اسمزی زمانی ایجاد می شود که دمای محلول اسمزی ۵ درجه سانتی گراد مدت زمان تماس محصول و محلول اسمزی ۱۷۹/۹ دقیقه و غلظت محلول اسمزی ساکارز ۵۰ درصد +نمک طعام ۱۵% باشد درشرایط بهینه شاخصهای کاهش آب درصدجذب مواد جامد و نسبت کاهش آب به درصد جذب مواد جامد به ترتیب ۷۰/۱۰ گرم درهر ۱۰۰ گرم نمونه ۱۰/۴۶ گرمدرهر ۱۰۰ گرم نمونه و ۶/۸۶ محاسبه گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.