مقاله تاثیر مخلوطی از عصاره گیاهی بارهنگ و نعناع در جیره دوره انتقال بر روی بالانس انرژی در میش ها


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر مخلوطی از عصاره گیاهی بارهنگ و نعناع در جیره دوره انتقال بر روی بالانس انرژی در میش ها دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر مخلوطی از عصاره گیاهی بارهنگ و نعناع در جیره دوره انتقال بر روی بالانس انرژی در میش ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مخلوطی از عصاره گیاهی بارهنگ و نعناع در جیره دوره انتقال بر روی بالانس انرژی در میش ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر مخلوطی از عصاره گیاهی بارهنگ و نعناع در جیره دوره انتقال بر روی بالانس انرژی در میش ها :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

عصاره گیاهی حاوی متابولیت های ثانویه از قبیل اسانس های گیاهی می باشد که در واقع ترکیبات معطر و فرار با فعالیت ضد میکروبی می باشند و زمانی که به عنوان مکمل استفاده می شوند تخمیرات شکمبه ای را تغییر می دهند. پژوهش حاضر در مزرعه گوسفنداری دانشگاه زنجان از اواسط فروردین تا پایان اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۰ انجام شد. به منظور مطالعه اثرات مکمل کردن عصاره گیاهی در جایگزینی با آنتی بیوتیک یونوفر موننسین در جیره دوره انتقال، تعداد ۳۲راس گوسفند افشاری چند شکم زایش در قالب یک طرح کاملا تصادفی، با چهار جیره آزمایشی و ۸ تکرار در هر جیره آزمایشی به مدت ۴۲ روز مورد استفاده قرار گرفتند. گوسفندان بصورت انفرادی و با جیره ی کاملا مخلوط تغذیه شدند و خوراک مصرفی روزانه اندازه گیری شد. وزن کشی گوسفندان در سه نوبت( شروع آزمایش، روز بعد زایمان و در پایان دوره)، صورت گرفت. رکورد گیری شیر در ۸ نوبت انجام شد. داده ها با استفاده از نرم افزار آماری SAS و رویه MIXEDآنالیز شد. بین تیمارها از لحاظ مقدار ماده ی خشک مصرفی، تفاوت معنی داری وجود نداشت اما تولید شیر در گروهی که عصاره و موننسین را به طور همزمان دریافت کرده بودند بیشترین بود. هدف از این مطالعه، استفاده از افزودنی ها جهت افزایش بازده غذایی و کاهش استرس وارده به میش ها و در نتیجه ی کاهش بیماری های متابولیکی در حیوان می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.