مقاله تاثیر ادویه‌ها بر پایداری اکسیداتیو و پروفایل اسیدهای چرب روغن زیتون، روغن فندق تصفیه‌شده و روغن گیاهی مخلوط شده


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر ادویه‌ها بر پایداری اکسیداتیو و پروفایل اسیدهای چرب روغن زیتون، روغن فندق تصفیه‌شده و روغن گیاهی مخلوط شده دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر ادویه‌ها بر پایداری اکسیداتیو و پروفایل اسیدهای چرب روغن زیتون، روغن فندق تصفیه‌شده و روغن گیاهی مخلوط شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر ادویه‌ها بر پایداری اکسیداتیو و پروفایل اسیدهای چرب روغن زیتون، روغن فندق تصفیه‌شده و روغن گیاهی مخلوط شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر ادویه‌ها بر پایداری اکسیداتیو و پروفایل اسیدهای چرب روغن زیتون، روغن فندق تصفیه‌شده و روغن گیاهی مخلوط شده :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

دراین پژوهش مقدار ۲۵% وزنی w/w از ادویه جات رزماری نعناع و آویشن به سه نوع روغن گیاهی روغن زیتون بکر روغن قندق تصفیه شده و روغن گیاهی مخلوط شده اضافه شد دردوحالت درجه بندی شده و بدون دربندیو نگهداری دردمای ۷۵ درجه به مدت ۷ روز مورد بررسی قرارگرفت میزان اسید های چرب آزاد عدد پراکسید ایزومرهای سیس – ترانش و پایداری اکسیداتیو OS نمونه ها براساس تغییرات عدد پراکسید اندازه گیری شد نتایج نشان داد که پایداری اکسیداتیو تیمار روغن زیتون بکر حاوی رزماری و نعناع روغن فندق تصفیه شده حاوی رزماری و آویشن و روغن گیاهی تصفیه شده حاوی آویشن افزایش یافت همچنین تفاوت معنی داری P>0/01 درایزومرهای سیس – ترانس اسیدهای چرب نمونه های روغن مشاهده نشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.