مقاله تاثیر اگزو پلی ساکارید باکتریهای لاکتیکی روی خواص رئولوژیکی و ارگانولپتیکی فرآورده های لبنی تخمیری


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر اگزو پلی ساکارید باکتریهای لاکتیکی روی خواص رئولوژیکی و ارگانولپتیکی فرآورده های لبنی تخمیری دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر اگزو پلی ساکارید باکتریهای لاکتیکی روی خواص رئولوژیکی و ارگانولپتیکی فرآورده های لبنی تخمیری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر اگزو پلی ساکارید باکتریهای لاکتیکی روی خواص رئولوژیکی و ارگانولپتیکی فرآورده های لبنی تخمیری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر اگزو پلی ساکارید باکتریهای لاکتیکی روی خواص رئولوژیکی و ارگانولپتیکی فرآورده های لبنی تخمیری :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

درسالهای اخیر بهبود طبیعی خواص بافتی محصولات لبنی با بهره گیری از پلی ساکاریدهای خارج سلولی Exopolysaccharide یا eps میکروبهای آغاز گربه شدت مورد توجه قرارگرفته است بخصوص که بحث هایی در خصوص اثرات مثبت این پلی ساکاریدها روی سلامتی مصرف کننده نیز مطرح شده است اگزوپلی ساکارید های متنوعی از نظر ترکیب قندی و بار الکتریکی توسط باکتریهای اسید لاکتیک تولید می شوند دراین نوشته به شکلی ساده ولی علمی نحوه و میزان تولید تاثیر شرایط محیطی روی تولید اثر عوامل محدود کننده و ارتباط رئولوژیکی و ارگانولپتیکی این پلی ساکارید ها با فراورده های لبنی تخمیری شرح داده شده است. درنهایت می توان نتیجه گرفت بکاریگری اگزوپلی ساکاریدهای باکتریهای لاکتیکی درفراورده های فوق نه تنها از لحاظ رئولوژیکی باعث ایجاد بافت نرم و خامه ای شکل با حداقل سینرژیس می شود بلکه از لحاظ ارگانولپتیکی منجر به تقویت عطر طعم و احساس دهانی مطلوب می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.