مقاله تاثیر بتا-گلوکان جو بر خواص رئولوژیکی خمیر گندم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر بتا-گلوکان جو بر خواص رئولوژیکی خمیر گندم دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر بتا-گلوکان جو بر خواص رئولوژیکی خمیر گندم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر بتا-گلوکان جو بر خواص رئولوژیکی خمیر گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر بتا-گلوکان جو بر خواص رئولوژیکی خمیر گندم :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
اگرچه نان غذای اصلی ما را تشکیل میدهد اما از لحاظ فیبر رژیمی فقیر بوده و کمتر از ۲/۵ درصد فیبر رژیمی دارد بتا گلوکان غلات پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای دیواره سلولی می باشند که سبب کاهش کلستروم سرم و گلوکز خون میشوند دانه جو به دلیل داشتن محتوای بالای بتا – گلوکان ۱۱/۳-۲/۵ درصد مورد توجه می باشد دراین پژوهش بتا گلوکان درسه سطح ۰و۰/۵ و ۱ درصد به ارد ستاره نول و مخلوط ۵۰:۵۰ این دو اضافه و خصوصیات رئولوژیکی فارینوگراف و اکستنسوگراف خمیر حاصله بررسی گردید نتایج حاصله نشان داد که رفتار رئولوژیکی خمیرهای غنی شده با بتاگلوکان به کیفیت ارد و غلظت بتاگلوکان بستگ یدارد با افزایش غلظت بتاگلوکان کلیه ویژگیهای فارینوگرافی به خصوص جذب آب افزایش یافت .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.