مقاله تاثیر تیمارهای حرارتی بر خصوصیات بافتی صمغ دانه شاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر تیمارهای حرارتی بر خصوصیات بافتی صمغ دانه شاهی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر تیمارهای حرارتی بر خصوصیات بافتی صمغ دانه شاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تیمارهای حرارتی بر خصوصیات بافتی صمغ دانه شاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر تیمارهای حرارتی بر خصوصیات بافتی صمغ دانه شاهی :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

دمایکی از مهمترین پارامترها درفرایندهای غذایی و بیولوژیکی است از طرف دیگر بسیاری از خصوصیات بافتی حساس به دما هستند به منظور حفظ و بهبود بافت محصولات غذایی هیدروکلوئیدها به طور گسترده به عنوان عوامل ژل دهنده درسیستمهای غذایی استفاده می شوند اگرچه تمامی هیدروکلوئیدها درشرایط حرارتی مختلف رفتارمشابهی ندارند دراین پژوهش تاثیر شرایط حرارتی مختلف ۶۰-۳۰درجه دقیقه ۸۰-۲۳ دقیقه و ۱۰۰درجه -۱۸ دقیقه و ۱۲۱درجه -۱۵دقیقه برخصوصیاتبافتی ژل صمغ دانه شاهی به عنوان یک منبع جدید هیدروکلوئیدی مورد بررسی قرارگرفته است نمونه ها پس از حرارت دهی تا دمای ۲۵ درجه سرد و سپس آزمونهای نفوذ و TPA آنالیز پروفایل بافت با استفاده از دستگاه آنالیز بافت CNS Farnell Com U.K انجام شد نتایج نشان داد که خصوصیات بافتی سفتی مدول ظاهری الاستیسیته قوام چسبندگی پیوستگی صمغی بودن و قابلیت جویدن صمغ دانه شاهی دربرابر حرارت پایدار هستند و درمواردی نیز حرارت دهی باعث بهبود این پارامترها گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.