مقاله تاثیر میزان رطوبت بر ویژگیهای فیزیکیوشیمیای دانه چهار رقم تجاری-بومی انار (Punica Granatum L.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر میزان رطوبت بر ویژگیهای فیزیکیوشیمیای دانه چهار رقم تجاری-بومی انار (Punica Granatum L.) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر میزان رطوبت بر ویژگیهای فیزیکیوشیمیای دانه چهار رقم تجاری-بومی انار (Punica Granatum L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر میزان رطوبت بر ویژگیهای فیزیکیوشیمیای دانه چهار رقم تجاری-بومی انار (Punica Granatum L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر میزان رطوبت بر ویژگیهای فیزیکیوشیمیای دانه چهار رقم تجاری-بومی انار (Punica Granatum L.) :
تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
دراین مطالعه برخی از ویژگیهای فیزیکی دانه ۴ رقم تجاری انار آبان ماهی پوست سفید شهوار و ملس به عنوان تابعی از محتوای رطوبتی محصول در دامنه ۲۵/۷-۵/۳ درصد برپایه وزن خشک مورد ارزیابی قرارگرفت ویژگیهای فیزیکی شام لابعاد محوری میوه مساحت سطح حجم جرم قطر هندسی – کرویت جرممخصوص حقیقی جرم مخصوص توده زاویه لغزش تخلخل و وزن هزاردانه مورد بررسی قراررگفت میانگین طول عرض ضخامت و وزن هزاردانه دررطوبت ۵/۳ درصد بدست آمد دراین تحقیق هسته ۴ رقم انار ذکر شده برای اندازه گیری روغن پروتئین خام کربوهیدات خاکستر و انرژی و عناصر مورد تجزیه قرارگرفت مقادیر میانگین عناصر معدنی Ca ، Cu ، Fe ، K ، Mg ، Mn ، Na ، P Zn برحسب میلی گرم در ۱۰۰ گرم بدست آمد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.