مقاله تاثیر نوع و شرایط بسته بندی بر خصوصیات کیفی سیب زمینی خشک شده با مایکروویو


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر نوع و شرایط بسته بندی بر خصوصیات کیفی سیب زمینی خشک شده با مایکروویو دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر نوع و شرایط بسته بندی بر خصوصیات کیفی سیب زمینی خشک شده با مایکروویو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر نوع و شرایط بسته بندی بر خصوصیات کیفی سیب زمینی خشک شده با مایکروویو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر نوع و شرایط بسته بندی بر خصوصیات کیفی سیب زمینی خشک شده با مایکروویو :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

به منظور مطالعه ی اثر بسته بندی و انبار مانی برکیفیت سیب زمینی خشک شده سیب زمینی ها پس از فراوری درتوان ۶۰۰ مایکروویو خشک شده و در پوشش های پلی پروپیلن اصلاح شده ی دو محوره شفاف پلی پروپیلن اصلاح شده دومحوره صدفی و پلی اتیلن – پلی آمید درشرایط خلا اتمسفر ازت و اتمسفر معمولی بسته بندی شدند سپس در فاصله زمانی ۶۰ و ۱۲۰ روز مورد بررسی قرارگرفتند داده ها با آزمایش فاکتوریل درقالب طرح کاملا تصادفی با استفاده از نرم افزار SAS آنالیز و مقایسه میانگین ها توسط آزمون چند دامنه ای دانکن صورت گرفت نتایج نشان داد که از نظر کمترین تغییر در رطوبت پلی اتیلن پلی آمید بهترین پوشش و از نظر جذب آب شرایط اتمسفری ازت مناسب ترین شرایط بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.