مقاله تاثیرفرایند آبگیری بر روی ترکیبات ضد مغذی و قابلیت هضم پروتئین آرد بنشن(نخود عدس لوبیا)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیرفرایند آبگیری بر روی ترکیبات ضد مغذی و قابلیت هضم پروتئین آرد بنشن(نخود عدس لوبیا) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیرفرایند آبگیری بر روی ترکیبات ضد مغذی و قابلیت هضم پروتئین آرد بنشن(نخود عدس لوبیا)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرفرایند آبگیری بر روی ترکیبات ضد مغذی و قابلیت هضم پروتئین آرد بنشن(نخود عدس لوبیا)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیرفرایند آبگیری بر روی ترکیبات ضد مغذی و قابلیت هضم پروتئین آرد بنشن(نخود عدس لوبیا) :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

غذاهای آبگیری شده بخصوص برای بیماران مبتلا به مشکلات مضغ جویدن و یا بلع قورت دادن طراحی شده است این مقاله اثرات خیساندن پختن و آبگیری صنعتی را برروی فاکتورهای ضدمغذی و همچنین قابلیت هضم پروتئین را درآرد بنشن نخودعدس لوبیا بررسی کرده است درطول آبگیری کاهش عمومی اسید فیتیک مشاهده شد که بیشترین مقدار درمورد عدس دیده شد ۴۴% و به دنبال آن لوبیا سفید ولوبیا کرم صورتی خالدار لوبیاها نشان داده اند که بالاترین سطح مهارکننده های آنزیمی و لکتین ها را دارند فرایندآبگیری نسبت به پختن معمولی اثرات بیشتری رادرکاهش غلظت ترکیبات پلی فنولیک آرد ایجاد نکردند با این حال فرایند آبگیری سبب افزایش بیشتر قابلیت هضم پروتئینمجزا شده IVPD از کل آرد بنشن حدود ۱۵-۱۲درصد شد بنابراین آرد بنشن ابگیری شده می تواند به عنوان یک ترکیب آماده ی مصرف برای وعده های غذایی ویژه ای برای افراد بخصوص بررسی شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.