مقاله تأثیر پوشش خوراکی کازئینات سدیم بر روند تغییر شاخصهای اکسیداسیون در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مدت نگهداری در یخچال


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر پوشش خوراکی کازئینات سدیم بر روند تغییر شاخصهای اکسیداسیون در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مدت نگهداری در یخچال دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر پوشش خوراکی کازئینات سدیم بر روند تغییر شاخصهای اکسیداسیون در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مدت نگهداری در یخچال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر پوشش خوراکی کازئینات سدیم بر روند تغییر شاخصهای اکسیداسیون در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مدت نگهداری در یخچال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر پوشش خوراکی کازئینات سدیم بر روند تغییر شاخصهای اکسیداسیون در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مدت نگهداری در یخچال :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

دراین مطالعه تاثیر پوشش خوراکی کازئینات سدیم Sc برروند تغییر شاخصهای اکسیداسیون درقزل آلای رنگین کمان درطول نگهداری دریخچال مورد بررسی قرارگرفت نمونه های ماهی با محلول کازئینات سدیم ۸% تیمار شده و پس از خشک شدن محلول و شک لگیری پوشش به مدت ۲۰ روز در دمای ۴±۱ دریخچال نگهداری شدند هر چهارروزیکبار نمونه های ماهی تیمار و شاهد مورد ازمایشهای TBA ، PV FFA قرار گرفتند نتایج نشان داد که پوشش کازئینات سدیم باعث تاخیر اکسیداسیون چربی و کاهش مقادیر پراکساید درنمونه های قزل آلای رنگین کمان درمدت نگهداری در یخچال شد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.