مقاله تأثیر جای گزینی ساکاروز با اینولین و ترکیبات حجم دهنده روی ویژگی های رئولوژیکی شکلات تلخ کم کالری


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر جای گزینی ساکاروز با اینولین و ترکیبات حجم دهنده روی ویژگی های رئولوژیکی شکلات تلخ کم کالری دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر جای گزینی ساکاروز با اینولین و ترکیبات حجم دهنده روی ویژگی های رئولوژیکی شکلات تلخ کم کالری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر جای گزینی ساکاروز با اینولین و ترکیبات حجم دهنده روی ویژگی های رئولوژیکی شکلات تلخ کم کالری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر جای گزینی ساکاروز با اینولین و ترکیبات حجم دهنده روی ویژگی های رئولوژیکی شکلات تلخ کم کالری :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

شکلات مذاب تلخ تعلیقی متشکل از ذرات غیرچرب شکر و کاکائو است که درکره ی کاکائو به عنوان فاز پیوسته پراکنده شده اند لذ تعیین ویژگیهای رئولوژیکی شکلات در تولید محصولی با کیفیت بالا و بافت مناسب بسیار مهم می باشد به همین دلیل دراین بررسی تاثیر جایگزینی ساکاروز با یک ترکیب پری بیوتیک اینولین و دو ماده حجم دهنده پلی دکستروز و مالتودکسترین درنسبت های متفاوت ۰-۱۰۰ و سوکرالوز بهعنوان شیرین کننده بربرخی ویژگیهای رئولوژیکی شکلات تلخ پری بیوتیک مورد بررسی قرارگرفت پساخ های بدست آمده حاکی از این بود که همه نمونه های شکلات دارای ویژگیهای تیکسوتروپیک بوده و رفتار شبه پلاستیک از خود نشان دادند. از بین مدلهای ریاضی ارزیابی شده جهت پیشگویی ویژگیهای رئولوژیکی شکل مدل کاسون مناسب ترین مدل برای این منظور تشخیص داده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.