مقاله در مورد سیتسم حقوق و دستمزد شرکت پوشاک جامعه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله در مورد سیتسم حقوق و دستمزد شرکت پوشاک جامعه دارای ۴۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله در مورد سیتسم حقوق و دستمزد شرکت پوشاک جامعه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد سیتسم حقوق و دستمزد شرکت پوشاک جامعه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله در مورد سیتسم حقوق و دستمزد شرکت پوشاک جامعه :
سیتسم حقوق و دستمزد شرکت پوشاک جامعه
مقدمه :
شرکت تولیدی جامعه که فعالیت اصلی آن در زمینه تولید انواع پوشاک و واردات مواد اولیه و تجهیزات مورد نیاز از خارج کشور و صادرات تولید به بازارهای داخلی و خارجی می باشد .
این شرکت با عمر اندکی که دارد در اکثر بازارهای داخلی حضوری فعال داشته وسلیقه های گروههای مختلف را ارزیابی نموده است ودرحال حاضر دارای نمایندگی های زیادی می باشد .
مهم ترین عامل موفقیت این شرکت شیوه تبلیغاتی آن میباشد . به عنوان مثال کاتولوگ ها و لیول هایی که زمان خرید به مشتری میدهند وهمچنین تبلیغات تلویزیونی و خدمات پس از فروش و فروشای فو ق العاده ای که در سال دارد .
اولین هدف دراین شرکت جلب رضایت مشتری است و میزان وفاداری مشتریان که بیش از ۷۰% است برای آنها بسیار اهمیت دارد ومدیران شرکت از این امر بسیار راضی هستند و از اهداف این شرکت گسترش تولیدات وتنوع بیشتر در محصولات می باشد وهمچنین بحث توسعه شرک واصلاح ساختار آن که کمیت و کیفیت را در بر می گیرد و با توجه به تغییرات سریع ارزشها ودیدگاههای مشتریان ، آهنگ بسیار کند اقتصادی ، انفجار فناوری اطلاعاتی که شامل پدیده اینترنت هم میشوند وجهانی شدن بسیار سریع که شامل رقابت هم می شود. باید به مسئولیتهای اجتماعی و اخلاقی وسرانجام مجموعه ای از چالشهای اقتصادی و سیاسی توجه زیاد کرد .
تاریخچه :
شرکت تولیدی جامعه در سال ۱۳۷۰ شروع به فعالیت نمود که فعالیت اصلی آن در زمینه تولید انواع پوشاک ، واردات مواد اولیه وتجهیزات مورد لزوم شرکت از خارج کشور صادرات تولید به بازارهای داخلی و خارجی می باشد .
قبل ازتاسیس شرکت مدیران این واحد تولیدی از سال ۱۳۶۶ فعالیت خود را آغاز و در سال ۷۳ به مدت ۶ ماه در کشور قزاقستان ( آلماتی ) دفتر بازرگانی وفروش دایر نمودند که از آنجا به کشورهای آسیای میانه بویژه ترکمنستان وقرقیزستان ارسال و سلیقه ها ونیازهای این کشور با حضور مدیران در آن کشورها وارتباط تجاری آنها مشخص شده و تولیدات براساس این نیازها تولید وسپس به فروش می رسید .
پس از تاسیس شرکت در سال ۱۳۷۹ در نمایشگاه بین المللی جده عربستان حضور فعال داشته و توانسته ارتباط خوبی بین مصرف کنندگان کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز برقراراند . این شرکت با عمر اندکی که دارد در اکثر نمایشگاههای داخلی حضوری فعال داشته و اکثر بازارهای داخلی را هم تجربه نموده وهم سلیقه های افراد و گروههای مختلف را ارزیابی نماید وحتی ارتباط خوبی با کشورهای اروپایی وکشورهای حاشیه خلیج فارس برقرار شده است .در حال حاضر در داخل کشور دارای نمایندگیهای مختلف میباشد که این نمایندگی تاکنون به شرح ذیل میباشد ،این نمایندگیها با توجه به رایزنیهای جدید قابل توسعه بوده ودرآینده نزدیک شاهد گشایش نمایندگی ها وفروشگاههای تحت پوشش درنقاط مختلف کشور میباشیم .
شرکت وسابقه آن :
شرکت تولیدی جامعه به شماره ۱۱۴۶۵ در مورخه ۲۴/۱۰/۷۵ در استان خراسان ،شهرستان مشهد به ثبت رسیده است .
موضوع شرکت : مبادرت به تولید در زمینه های انواع پوشاک (انواع کاپشن و شلوار ) و مبادرت به واردات مواد اولیه وادوات وتجهیزات مورد لزوم شرکت از خارج و صادرات تولیدات شرکت وهمچنین انعقاد عقود اسلامی با مراجع مالی وبانکی وشرکت درنمایشگاههای داخلی و خارجی و اخذ و اعطاء نمایندگی به متقاضیان داخلی و خارجی می باشد .
محل اجرای طرح کشور جمهوری اسلامی ایران ، استان خراسان ، شهرستان مشهد ،شهرک صنعتی توس به مساحت ۲۵۰۰ متر مربع میباشد .
مواد اولیه :
مواد اولیه مورد نیاز طرح شامل :
ـ پارچه ـ آستر
ـ نخ ـ مارک وایتکت
ـ دکمه ـ لوازم بسته بندی
ـ مواد اولیه جهت شستشو (آنزیم سنگ ، آنزیم آهارگیری ،بی کربنات ،اسید استیک و ….)
تکنولوژی تولید :
تکنولوژی تولید محصولات تولیدی کاملاً ماشینی و اتومات وبرخی دستگاهها براساس آخرین مدلهای تولید دردنیا میباشد .
سیستم حقوق و دستمزد شرکت پوشاک جامعه
معمولا بررسی تحولات اقتصادی و اجتماعی و شناخت جامعه و روابط در هر دوره تاریخی و قوانین و مقررات جاری آن زمان از اهمیت به سزایی برخوردار است . همه می دانیم که قانون کار در هر کشوری از مهمترین قانون قانون بعد از قانون اساسی می باشد و بی تردید آگاهی و شناخت دست اندرکاران از قوانین کار و تامین اجتماعی صرف نظر از قانون اساسی که همه مرد بایستی
از آن آگاه باشند هم به لحاظ اجرایی و هم به لحاظ نظری مفید و موثر خواهد بود ، زیرا بسیاری از اختلافات در محیطهای کار که سبب تضییع وقت و منابع می شود از عدم آگاهی از قوانین ومقررات است . پس لازم است افرادی که مسئولیتی را می پذیرند به قوانین و مقررات حوزه فعالیت خود شناخت کافی پیدا کنند .
کارگر
کارگر از نظر قانون کار کسی است که در مقابل دریافت حق السعی اعم از مزد ، حقوق , سود ، کمک عائله مندی ، هزینه مسکن ، خواروبار ، ایاب و ذهاب یا سایر مزایا به درخواست کارفرما کار می کند .
کارفرما
کارفرما شخصی است حقیقی یا حقوقی که کارگ به درخواست و به حساب او در مقابل دریافت حق السعی کار می کند . کلیه کسانی که عهده دار اداره کارگاه هستند نماینده کارفرما محسوب می شوند و کافرما مسئول کلیه تعهداتی است که نمایندگان مذکور در قبال کارگر به عهده میگیرند .
کارگاه
کارگاه محلی است که کارگر به درخواست کارفرما یا نماینده او در آنجا کار می کند از قبیل موسسات صنعتی ، کشاورزی ، معدنی ، ساختمانی ، خدماتی ، تجاری ، تولیدی و ;. .
قرارداد کار
قرارداد کار عبارت است از قرارداد کتبی یا شفاهی که به موجب آن کارگ در قبال دریافت حق السعی کاری را برای مدت موقت یا مدت غیر موقت برای کارفرما انجام می دهد .
کارهایی که طبیعت آنها جنبه مستمر دارد ، در صورتی که مدتی در قرارداد ذکر نشود قرارداد دائمی تلقی می شود ، هرگاه قرارداد برای مدت موقت و یا برای انجام کار معین منعقد شده باشد هیچ یک از طرفین به تنهای حق فسخ آنها را ندارند .
برای اینکه قرارداد بین کارگر و کارفرما صحیح باشد رعایت شرایط ذیل الزامی است :
۱- مشروعیت مورد قرارداد
۲- معین بودن موضوع قرارداد
۳- عدم ممنوعیت قانونی و شرعی طرفین در تصرف اموال و یا انجام کار مورد نظر
بنابراین قرارداد کار علاوه بر مشخصات فوق الذکر بایستی حاوی موارد ذیل باشد :
۱- حقوق و مزد مبنا
۲- ساعات کار و مرخصی ها و تعطیلات
۳- محل انجام کار
۴- تاریخ انعقاد قرارداد
۵- مدت قرارداد چنانچه برای مدت معین باشد
۶- مواردی دیگر که عرف و عادات شغل یا محل ایجاب می کند .
تعلیق قرارداد
چنانچه تعهدات یکی از طرفین ( کارگر ، کارفرما ) موقتا متوقف شود کار به حالت تعلیق در میآید و پس از رفع آن قرارداد کار با احتساب سابقه خدمت ( از لحاظ بازنشستگی و افزایش مزد) به حالت اول بر می گردد . اگر چنانچه کارگری توقیف گردد و توقیف وی منتهی به حکم محکومیت نشود در مدت توقیف قرارداد به حالت تعلیق در می آید و کارگر پس از رفع توقیف به کار خود باز می گردد . اگر توقیف کارگر به سبب شکایت کارفرما باشد و این توقیف در مراجع حل اختلاف منتهی به حکم محکومیت نگردد، مدت آن جزء سابقه خدمت کارگر محسوب می شود ، و کارفرما مکلف است
علاوه بر جبران ضرر و زیان وارده که مطابق حکم دادگاه به کارگر می پردازد ، مزد و مزایای وی را نیز پرداخت کند و تا زمانی که تکلیف کارگر از طرف مراجع حل اختلاف مشخص نشده باشد کارفرما بایستی برای رفع احتیاجات خانواده وی حداقل ۵۰ درصد از حقوق ماهیانه او را به طور علی الحساب به خانواده اش پرداخت نماید .
وی اگر کارفرما پس از رفع حالت تعلیق از پذیرفتن کارگر خودداری کند این عمل حکم اخراج غیرقانونی محسوب می شود و کارگر حق دارد مدت ۳۰ روز به هیئت تشخیص مراجعه نماید و اگر کارفرما نتواند ثابت کند که نپذیرفتن کارگر مستدل بر دلایل موجه بوده است به تشخیص هیئت مزبور مکلف به بازگرداندن کارگر و پرداخت حقوق یا مزد وی از اریخ مراجعه به کارگاه می باشد و اگر بتواند آن را اثبات کند به ازای هر سال سابقه کار بایستی معاده ۴۵ روز آخرین مزد به وی پرداخت نماید و اگر چنانچه کارگر بدون کارگر بدون عذر موجه حداکثر ۳۰ روز پس از رفع حالت تعلیق آمادگی خود را برای انجام کار به کارفرما اعلام ننماید و یا پس از مراجعه و ممانعت کارفرما به هیئت
تشخیص مراجعه نکند مسعفی شناخته می شود و کارگر حق اخذ سنوات به ازا هرسال یک ماه آخرین حقوق را دارد.
جبران خسارت و پرداخت مزایا پایان کار
طبق ماده ۲۹ قانون کار در صورتی که بنا به تشخیص هیئت حل اختلاف ، کارفرما موجب تعلیق قرارداد از ناحیه کارگر شناخته شود ، کارگر استحقاق دریافت خسارت ناشی از تعلیق را خواهد داشت و کارفرما مکلف است کارگر تعلیقی از کار را به کار سابق وی بازگرداند .
طبق ماده ۳۱ چنانچه خاتمه قرارداد به لحاظ از کار افتادگی کلی و بازنشستگی کارگر باشد ، کارفرما باید براساس آخرین مزد کارگر به نسبت هر سال سابقه خدمت ، حقوقی به میزان ۳۰ روز مزد به وی پرداخت نماید .
خاتمه قرار داد کار
قرارداد کار به یکی از طرق زیر خاتمه می یابد :
۱- فوت کارگر
۲- بازنشستگی کارگر
۳- از کارافتادگی کارگر
۴- انقضا مدت قرارداد کار یا مدت موقت و عدم تجدید صریح یا ضمنی
۵- پایان کار در قرارداد
هایی که مربوط به کار معین است
۶- استعفای کارگر
کارگری که استعفا می دهد موظف است یک ماه به کار خود ادامه دهد و در ابتدا استعفای خود را کتبا به کافرما اطلاع دهد و در صورتی که حداکثر ظرف مدت ۱۵ روز انصراف خود را کتبا به کارفرما اعلام نماید استعفای وی منتفی می شود و کارگر موظف است رونوشت استعفا و انصراف آن را به شورای اسلامی کارگاه یا انجمن صنفی و یا نماینده کارگران تحویل دهد . کارفرما وظیفه دارد در پایان کار کلیه مطالباتی که ناشی از قرارداد کار و مربوط به دوره اشتغال کارگر می شود به کارگر و در صورت فوت به وراث قانونی وی پرداخت کند و چنانچه کارگر فوت کند تا تعیین تکلیف وراث قانونی
و انجام مراحل کار اداری و برقراری مستمری توسط سازمان تامین اجتماعی مشخص شود کارفرما وظیفه دارد نسبت به پرداخت حقوق و میزان آخرین حقوق دریافتی به طور علی الحساب و به مدت سه ماه به عایله تحت تکلف وی اقدام کند و در صورت خاتمه قرارداد کار معین یا مدت موقت کارفرما مکلف است به کارگری که مطابق قرارداد یکسال یا بیشتر به کار اشتغال داشته است برای هر سال سابقه متوالی یا متناوب براساس آخرین حقوق مبلغی معادل یک ماه حقوق به عنوان مزایای پایان کار به وی پرداخت کد . اگر خاتمه قرار داد به نتیجه کاهش توانایی های فکری و جسمی ناشی از کار کارگر باشد . بنابراین تشخیص کمیسیون پزشکی و نمایندگان قانونی کارگر ، کارفرما مکلف است به نسبت هر سال خدمت معادل دو ماه آخرین حقوق به وی پرداخت نماید .
جرائم و مجازاتها
طبق ماده ۱۷۲ قانون کار ، کار اجباری با توجه به ماده ۶ قانون کار به هرشکل ممنوع است و متخلف علاوه بر پرداخت اجرالمثل کار انجام یافته و جبران خسارت با توجه به شرایط و امکانات خاطی و مراتب جرم به حبس از ۹۱ روز تا یکسال و جریمه نقدی معادل ۵۰ تا ۲۰۰ برابر حداقل مزد روزانه محکوم خواهد شد .
طبق ماده ۳۸ قانون کار برای انجام کار مساوی که در شرایط مساوی در یک کارگاه انجام میگیرد ، باید به وزن و مرد مساوی پرداخت شود و تبعیض در تعیین میزان مزد بر اساس سن ، جنس ، نژاد و قومیت و اعتقادات سیاسی و مذهبی ممنوع است .
کارفرمایان موظف هستند که در ازای انجام کار در ساعات تعیین شده قانونی به هیچ کارگری کمتر از حداقل مزد تعیین شده جدید پرداخت ننماید و در صورت تخلف ضامن تادیه ما به التفاوت مزد پرداخت شده و حداقل مزد جدید می باشد .
مستمری بازنشستگاه و تعیین سن بازنشستگی
مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی در واقع مجموع پس انداز ماهیانه آنهاست که به عنوان حق بیمه سهم کارفرما ۲۰% و بیمه بیکاری ۳% و سهم کارگر ۷% و سهم دولت ۳% به حساب سازمان تامین اجتماعی واریز می شود .
شرایط بازنشستگی بیمه شدگان تامین اجتماعی
الف : بیمه شدگانی که ۳۵ سال تمام سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشند بدون در نظر گرفتن شرایط سنی .
ب : بیمه شدگانی که دارای ۳۰ سال سابقه پرداخت بیمه در صورت داشتن ۵۰ سال سن برای مردان و ۴۵ سال برای زنان می توانند درخواست بازنشستگی کنند .
ج : افرادی که حداقل مدت ۲۰ سال متوالی و ۲۵ سال متناوب در مناطق بد آب و هوا کار کرده و یا به کارهای سخت و زیان آور اشتغال داشته و در صورت داشتن ۵۵ سال سن برای مردان و ۴۵ سال برای زنان می توانند درخواست بازنشستگی کنند .
د : بیمه شدگان دارای حداقل ۱۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه قبل از تاریخ تقاضای بازنشستگی با داشتن ۶۰ سال تمام سن برای مردان و ۵۵ سال برای زنان می توانند تقاضای بازنشستگی کنند .
غرامت دستمزد ایام بیماری
غرامت دستمزد ایام بیماری به وجوهی اطلاق می شود که برا جبران دستمزد بیمه شده در زمان بیماری و عدم اشتغال به کار پرداخت می شود . هر بیمه شده در طول مدت کار و فعالیت ممکن است چندین بار به علت بیماری و یا حوادث ناشی از کار به طور موقت از گردونه تولید خارج شود . غرامت دستمزد ایام بیمار مبلغی است که برای تامین معاش بیمه شده و خانواده وی در طول ایام بیماری و عدم توانایی موقت اشتغال به کار از دو طرف سازمان تامین اجتماعی پرداخت میشود .
افرادی که بیمار می شوند و از مرخصی استعلاجی استفاده می کنند مدت زمان مرخصی هیچگونه حقوقی از کارفرما دریافت نمی کنند و حقوق این مدت به عهده سازمان تامین اجتماعی می باشد و نام کارگر در مدت زمان بیماری از لیست بیمه آن ماه حذف می شود .
شرایط دریافت غرامت دستمزد در ایام بیماری
بیمه شدگانی که تحت معالجه و یا درمانهای توانبخشی قرار می گیرند چنانچه برحسب تشخیص پزشکان معتمد تامین اجتماعی به طور موقت قادر به کار نباشند . با رعایت شرایط زیر استحقاق دریافت غرامت دستمزد را خواهندداشت .
الف : عدم اشتغال به کار ، اگر بیمه شده با وجود بیماری به کار اشتغال ورزد ، غرامت دستمزد به وی تعلق نمی گیرد .
ب : عدم دریافت مزد یا حقوق در طول مدت بیماری
ج : درتاریخ اعلام بیماری به شعبه تامین اجتماعی را به بیمه شده با کارفرما قطع نشده باشد .
د : زمانی که استراحت بیمه شه بیمار و یا حادثه دیده توسط پزشک معتمد سازمان تامین اجتماعی تایید شده باشد .
نحوه محاسبه میزان غرامت دستمزد ایام بیماری
میزان غرامت دستمزد ایام بیماری بیمه شدگان براساس آخرین مزد یا حقوق روزانه آنان در دوران پیش از بیماری ، به شیوه زیر محاسبه می شود :
غرامت دستمزد ایام بیماری بیمه شده متاهل یا متکفل بر مبنای ۳۴ آخرن مزد یا حقوق روزانه وی پرداخت می شود . غرامت دستمزد ایام بیماری بیمه شده مجرد در صورتی که به هزینه های سازمان بستری می شود ، بر مبنای ۱۲ آخرین مزد یا حقوق روزانه و در غیر اینصورت بر مبنای ۲۳ آخرین حقوق یا مزد روزنه وی محاسبه و پرداخت می شود . آخرین مزد یا حقوق روزانه عبارت است از جمع کل حقوق و مزایای وی که به ماخذ آن بیمه شده است در آخرین ۹۰ روز قبل از استراحت تقسیم بر روزهای کارکرد .
کمک هزینه باردار و مرخصی زایمان
بانوان بیمه شده مشمول قانون تامین اجتماعی در دوران استراحت ایام حاملگی می توانند از غرامت دستمزد دوران باردار بهره مند شوند . ضمنا این مدت جز سوابق بیمه ای آنها محسوب می شود میزان مرخصی زایمان حداکثر تا ۳ فرزند و برای هر فرزند ۴ ماه است و غرامت هر ماه از این دوران معادل دو سوم آخرین مزد یا حقوق روزانه بیمه شده است که حداکثر برای چهار ماه جمعا قبل یا بعد از زایمان بدون کسر سه روز اول پرداخت می شود .
مقرری بیکاری
موضوع بیمه بیکاری درکشور ما بسیار جوان است با این وجود ایران سومین کشور خاورمیانه میباشد که این نوع حمایت بیمه ای را برای کارگران خود قرارداده است .
مطابق بیمه بیکاری تمام افراد تحت حمایت پوشش قانون کار که مشمول تامین اجتماعی هستند به جزء ( صاحبان حرفه و مشاغل آزاد ، بیمه شدگان اختیاری و اتباع خارجی ) زیر پوشش نیز قرار دارد و کارفرمایان این افراد ملزم به پرداخت حق بیمه مقرر آنها هستند .
از نظر قانون ، بیکار ، بیمه شده ای است بدون میل و اراده بیکار شده و آماده کار می باشد . این گونه بیکاری ناشی از تقصیر بیمه شده نیست بلکه به واسطه عواملی چون موانع طبیعی مانند سیل ، زلزله ، جنگ و آتش سوزی و یا به خاطر جابه جایی کارگاه و یا ماشین آلات با هدف کاستن وابستگی و افزایش تولید بپیوند .
تشخیص ارادی و غیر ارادی بودن بیکاری بیمه شدگن بر عهده اداره کار و امور اجتماعی محل اشتغال بیمه شده است و شعب تامین اجتماعی براساس رای و نظر ادارات کار و امور اجتماعی در خصوص برقراری بیمه بیکاری اقدام می کند .
مدت پرداخت مقرری بیمه بیکاری
سابقه پرداخت بیمه مدت پرداخت مقرر بیمه بیکاری
مجرد متاهل
از ۶ تا ۲۴ ماه ۶ ماه ۱۲ ماه
از ۲۵ تا ۱۲۰ ماه ۱۲ ماه ۱۸ ماه
از ۱۲۱ تا ۱۸۰ ماه ۱۸ ماه ۲۶ ماه
از ۱۸۱ تا ۲۴۰ ماه ۲۴ ماه ۳۶ ماه
از ۲۴۱ ماه به بالا ۳۶ ماه ۵۰ ماه
در مورد سقف مدت زمان پرداخت مقرری بیمه بیکاری تنها یک استثنا وجود دارد . افراد مسن مشمول قانون بیمه بیکاری که ۵۵ سال و یا بیشتر سن داشته باشند . در صورتیکه کار دیگری به آنها پیشنهاد نشود می توانند تا رسیدن به سن بازنشستگی از مقرری بیمه بیکاری استفاده نمایند .
کمک هزینه ازدواج
سازمان تامین اجتماعی به منظور جبران قسمتی از هزینه ازدواج بیمه شدگانی مبلغی را به عنوان کمک هزینه ازدواج به افراد واجدالشرایط پرداخت می کند . این کمک هزینه به بیمه شدگانی که برای اولین بار ازدواج می کنند پرداخت می شود و میزان آن معادل یک ماه متوسط مزد یا حقوق بیمه شده است و در صورتی که عروس و داماد هر دو بیمه شده بوده و واجد شرایط مقرر باشند کمک هزینه ازدواج به هر دو زوج پرداخت می شود .
شرایط پرداخت کمک هزینه ازدواج
شرایط پرداخت کمک هزینه ازدواج به شرح زیر است .
در تاریخ ازدواج ، رابطه استخدامی بیمه شده با کارفرما قطع نشده باشد .
در ۵ سال قبل از ازدواج ، بیمه شده حداقل حق بیمه ۷۲۰ روز کار را به تامین اجتماعی پرداخته باشد.
عقد ازدواج دائم بوده و در دفاتر رسمی ازدواج به ثبت رسیده باشد .
میزان کمک هزینه ازدواج « متوسط مزد یا حقوق بیمه شده » به صورت زیر محاسبه میشود :
۲۴ ÷ مجموع مزد یا حقوق مبنای کسر حق بیمه دو سال قبل از ازدواج=کمک هزینه ازدواج
حسابداری حقوق و دستمزد
تعریف حقوق و دستمزد
در شرکتها و کارگاههای تولیدی کارگران زیر نظر کارفرما یا نمایندگان آن به فعالیت می پردازند و با توجه به فعالیتی که طی ماه داشته اند حقوق و دستمزد دریافت می کنند ، کارگاههای کوچک چون تعداد کارگران زیاد نیست پرداخت حقوق ودستمزد نیاز به یک سیستم حسابداری پیچیده نیست ولی در کارگاههای بزرگ وجود یک سیستم حسابداری قوی و پیچیده ضروری است که تمامی حسابها و فعالیتهای شرکت را ثبت و ضبط نماید ، در کارگاههای بزرگ هر ماه با توجه به اطلاعاتیکه از قسمتهای کارگزینی و قسمتهای مربوط به حقوق و دستمزد به دایره حسابداری ارسال می گردد لیست حقوق کارگران تهیه و حقوق آنها پرداخت می شود .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.