مقاله تأثیر عصاره سیر در پایداری روغن سویا با استفاده از تست رنسیمت


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر عصاره سیر در پایداری روغن سویا با استفاده از تست رنسیمت دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر عصاره سیر در پایداری روغن سویا با استفاده از تست رنسیمت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر عصاره سیر در پایداری روغن سویا با استفاده از تست رنسیمت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر عصاره سیر در پایداری روغن سویا با استفاده از تست رنسیمت :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

امروزه تحقیقات نشان داده است که مصرف انتی اکسیدان های سنتزی به عنوان افزودنی درموادخوراکی می تواندمضراتی بهدنبال داشته باشد و سلامتی انسان را درمعرض خطرقرارمیدهد به همین دلیل تحقیقات زیادی دررابطه با امکان کاربرد آنتی اکسیدان های طبیعی به جای انواع سنتزی انجام گرفته است دراین مطالعه تاثیر عصاره سیر در پایداری روغن سویا با بررسی شاخص رنسیمت مورد آزمون قرار گرفته است نتایج حاصله نشان دد که عصاره سیر درغلظت های ۱۲۰ و ۲۰۰ و ۳۰۰ و ۴۰۰ و ۵۰۰ پی پی ام تقریبا تاثیری درپایدارسازی نمونه ها نداشت و مقاومت همه مشابه با نمونه کنترلی بود پس احتمالا عصاره سیر از پایداری حرارتی کافی برخوردارنبوده و درحرارت بالای رنسیمت خاصیت خود را از دست میدهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.