مقاله تأثیرات نور بر استحکام اکسایشی Olien (نمک آلی گلیسرول و اسید اولئیک) در روغن پالم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیرات نور بر استحکام اکسایشی Olien (نمک آلی گلیسرول و اسید اولئیک) در روغن پالم دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیرات نور بر استحکام اکسایشی Olien (نمک آلی گلیسرول و اسید اولئیک) در روغن پالم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیرات نور بر استحکام اکسایشی Olien (نمک آلی گلیسرول و اسید اولئیک) در روغن پالم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیرات نور بر استحکام اکسایشی Olien (نمک آلی گلیسرول و اسید اولئیک) در روغن پالم :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
تأثیر نور و مواد افزودنی روی مقاومت اکسایشی روغن پالم مورد مطالعه قرار گرفته است. در این مطالعه ارزیابی اسیدیته، اندیس پراکس ید وان د یس ی دی نمونه های روغن در زمان های انتخاب شده بررسی شد. در حالی که تجزیه ترمو گرامتریک )تی جی ای(به منظور شناسائی هر گون ه ت یی رات در خ واص عمده روغن پالم به کار می رود، ت ییرات میکروسکوپی روغن پالم با استفاده از طیف شناسی Fourier نشان داده است که ت أث یر ن ور وگرم ا م ی توان د اکسایش لیپید را افزایش دهد. پس از ۸۶۷ ساعت حرارت دادن روغن پالم مخلوط شده باافزودنی IrgalubeF10 مقادیر اسید کمت ری در مقایس ه ب ا روغن پالم خالص اولیه گزارش شده است. پیش بینی می شود که افزودن IrgalubeF10 در نمونه های روغن، سبب افزایش استحکام اِکسایش حرارتی شود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.