مقاله تخمین پارامترهای خشک کردن گوجه فرنگی با استفاده هوشمند شبکه های عصبی مصنوعی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تخمین پارامترهای خشک کردن گوجه فرنگی با استفاده هوشمند شبکه های عصبی مصنوعی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تخمین پارامترهای خشک کردن گوجه فرنگی با استفاده هوشمند شبکه های عصبی مصنوعی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تخمین پارامترهای خشک کردن گوجه فرنگی با استفاده هوشمند شبکه های عصبی مصنوعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تخمین پارامترهای خشک کردن گوجه فرنگی با استفاده هوشمند شبکه های عصبی مصنوعی :
تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
دراین پژوهش خشک کردن لایه ای نازک گوجه فرنگی به روش جابجای هوای داغ شبیه سازی گردید اسلایس های گوجه فرنگی در دو دمای هوا ۶۰ و ۷۰ درجه سانتی گراد خشک شدند شبکه عصبی پرسپترون برای پیش بینی نسبت رطوبت و سرعت خشک کردن نمون های در طی خشک کردن بکارگرفته شد بهترین چیدمان شبکه عصبی برای شبکه اول براساس یک لایه پنهان ۲و۸ نرون درلایه پنهان به ترتیب برای نسبت رطوبت و آهنگخشک کردن بود همچنین بهترین چیدمان شبکه عصبی شبکه عصبی دوم براساس یک لایه پنهان و ۱۱ نرون برای نسبت رطوبت و آهنگ خشک کردن بود بطور کلی نتایج نشان داد که شبکه عصبی با ارایش دوم نتایج بهتری را در پیش بینی پارامترهای خشک کردن گوجه فرنگی ارایه نمود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.