مقاله ترکیب شیمیایی، محتوای فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی برخی گونه های بادام وحشی بومی ایران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ترکیب شیمیایی، محتوای فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی برخی گونه های بادام وحشی بومی ایران دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ترکیب شیمیایی، محتوای فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی برخی گونه های بادام وحشی بومی ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ترکیب شیمیایی، محتوای فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی برخی گونه های بادام وحشی بومی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ترکیب شیمیایی، محتوای فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی برخی گونه های بادام وحشی بومی ایران :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
دراین مطالعه انالیز کمی و کیفی روغن پروتئین عناصر معدنی و خصوصیات تغذیه ای گونه های وحشی Amygdalus scoparia از نواحی بیضا AZ و براز جان AJ و A. Hauskenehtii از ناحیه فیروزاباد AH و گونه اهلی بادام A. dulcis ( AD ازناحیه استهبان ایران مورد ارزیابی و بررسی قرارگرفت نتایج نشان دادکه گونه های مورد مطالعه بازدهی روغن ۴۲/۲۵% تا ۴۹/۵۰% بسیار عالی داشته و غنی از اسید اولئیک از ۶۶/۷۰% تا ۶۹/۷۲% هستند میانگین میزان پروتئین و قند دراین گونه ها به ترتیب ۲۱% و ۲۴/۷۲% ارزیابی شد همچنین درهر ۱۰۰ گرم مغز گونه های مذکور میانگین غلظت عناصر روی منگنز مس فسفر و کلسیم ومنیزیم بهترتیب ۶/۳۹ و ۵۰۲/۷۵ ،۴۰۶/۱۲ ،۱/۲۸ ،۲/۸۰ و ۴۲۸/۶۲ میلی گرم ارزیابی گردید مشاهده شد که گونه های وحشی و اهلی مورد مطالعه از نظرفعالیت آنتی اکسیدانی تفاوت معنی داری با یکدیگر ندارند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.