مقاله بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی روغن هسته انار


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی روغن هسته انار دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی روغن هسته انار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی روغن هسته انار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی روغن هسته انار :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

انار با نام علمی Punica granatum از خانواده پونیکاسه بومی مناطق نیمه گرمسیری ایران میب اشد هسته انار حاوی ترکیب روغنی با ارزش تغذیه ای بالا بوده که غنی از ترکیبات مختلف می باشد و کاربردهای زیادی درصنایع خوراکی دارویی و بهداشتی دارد دراین تحقیق پاره ای خواص فیزیکوشیمیایی روغن هسته انار مورد بررسی قرارگرفت مقادیر روغن و رطوبت هسته به ترتیب ۱۷/۳۳ و ۳/۷۵ درصد بودند اندیس پراکسید روغن ۰/۷۹ میلی اکی والان اکسیژن برکیلوگرم روغن اندیس اسیدی ۰/۵۶ میلی گرم پتاس برگرم روغن ویسکوزیته ۱۵۵/۵۷ سانتی پواز اندیس رفراکتیو ۱/۵۰۹۵ -۱/۵۰۸۸ واندیس رنگ قرمزی / زردی ۶/۷۱ اندازه گیری شد اسیدهای پونیسیک لینولئیک واولئیک اسیدهای چرب غالب در روغن بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.