مقاله بررسی فعالیت ضدقارچی عصاره زوفا در کیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فعالیت ضدقارچی عصاره زوفا در کیک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فعالیت ضدقارچی عصاره زوفا در کیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فعالیت ضدقارچی عصاره زوفا در کیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فعالیت ضدقارچی عصاره زوفا در کیک :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

مصرف نگهدارنده های شیمیایی در مواد غذایی می تواند خطراتی را برای سلامت انسان به همراه داشته باشد امروزه استفاده از نگهدارنده های طبیعی مورد توجه محققین قرارگرفته است هدف ازاین تحقیق بررسی فعالیت ضدقارچی عصاره گیاه دارویی زوفا در کیک می باشد ابتدا نمونه های کیک حاوی عصاره زوفا ۰/۰۵ و ۰/۱۰ و ۰/۰۱۵%ppm و غلظت ۲۰۰ppm آنتی اکسیدان شیمیایی BHA و نمونه شاهد تهیه و به مدت ۶۰ روز دردمای محیط نگهداری شدند با شمارش کپک و مخمر و بررسی اسیدیته فعالیت ضدقارچی مورد ارزیابی قرارگرفت نتایج نشان داد اختلاف درصد بار میکروبی کیک های حاوی عصاره زوفا درمقایسه با BHA معنادار بوده p<0/01 درطی ۶۰ روز عصاره زوفا اثرات ضدقارچی بالایی داشته و بهتر عمل کرده است با توجه به نتایج این تحقیق و نتایج محققین دیگر می توان گفت که خاصیت ضدقارچی عصاره زوفا به دلیل وجود ترکیباتی مانند پینوکامفن و ایزوپینوکامفن است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.