مقاله بررسی مدل های سینتیکی خشک کردن محصولات کشاورزی روی اسلایس کدو


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مدل های سینتیکی خشک کردن محصولات کشاورزی روی اسلایس کدو دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مدل های سینتیکی خشک کردن محصولات کشاورزی روی اسلایس کدو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مدل های سینتیکی خشک کردن محصولات کشاورزی روی اسلایس کدو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مدل های سینتیکی خشک کردن محصولات کشاورزی روی اسلایس کدو :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

خشک کردن محصولات کشاورزی روشی است جهت بالا بردن زمان ماندگاری و یکی از روشهایی است که از قرن ها پی شمتداول بودها ست اینتحقیق که درآزمایشگاه تحقیقات دانشگاه آزاد سبزوار و با استفاده از آون جریان هوای داغ انجام شد و اسلایس کدوی سبز خ شک و مدلسازی گردید ازمایشها در سه سطح دمایی ۶۰و۷۰ و ۸۰ درجه سانتیگراد و دو ضخامت ۱و۴ میلی متر در سه تکرار انجام گردید رطوبت اولیه کدوی سبز ۱۳/۷ کیلوگرم آب / کیلوگرم مواد جامد بدست آمد پنج مدل ریاضی برداده های تجربی حاصل برازش داده شد و ارزیابی مدلها از طریق معیارهای ضریب همبستگی ریشه میانگین مربعات خطرا کاهش کای اسکور و خطای انحراف میانگین مورد تجزیه قرار گرفت .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.