مقاله بررسی ویژگی های تکنولوژیک مهم صنعتی باکتری های آغازگر ایزوله شده از ماست های بومی ایران


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ویژگی های تکنولوژیک مهم صنعتی باکتری های آغازگر ایزوله شده از ماست های بومی ایران دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ویژگی های تکنولوژیک مهم صنعتی باکتری های آغازگر ایزوله شده از ماست های بومی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگی های تکنولوژیک مهم صنعتی باکتری های آغازگر ایزوله شده از ماست های بومی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ویژگی های تکنولوژیک مهم صنعتی باکتری های آغازگر ایزوله شده از ماست های بومی ایران :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

آغازگرهای بومی هرکشوری جزو ذخایر ژنتیکی آنکشور محسوب میشود که نقش عمده ای در تولید و ایجاد خواص ارگانولپتیکی محصولات تخمیری لبنی ایفا می کنند بنابراین مطالعه درزمینه کاربرد صنعتی آغازگرهای بومی ضروریبه نظر می رسد بدین منظور دراین تحقیق مهمترین خصوصیات تکنولژیکی اغازگرها ازجمله توانایی تولید اسید ترکیبات ضد میکروبی میزان حساسیت به آنتی بیوتیک های پرمصرف دردرمان بیماریهای دام مورد بررسی قرارگرفتند. براساس نتایج بدست آمده دراین مطالعه اغازگرهایبومی نسبت به آغازگرهای تجاری از توانایی بیشتری درافزایش اسیدیته درابتدای فرایند تخمیر و کاهش توان تولید اسید درمرحله بیش اسیدسازی برخوردار بودند علاوه براین حساسیت کمتری نسبت به آنتی بیوتیک های مورد بررسی داشتند از جدایه هایی با توانایی تولید ترکیبات ضد میکروبی می توان به عنوان نگهدارنده های طبیعی در تولید محصولات لبنی مختلف استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.