مقاله بررسی ویژگیهای شیمیایی عسل های تولیدی در استان آذربایجان غربی در سال ۱۳۸۹


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ویژگیهای شیمیایی عسل های تولیدی در استان آذربایجان غربی در سال ۱۳۸۹ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ویژگیهای شیمیایی عسل های تولیدی در استان آذربایجان غربی در سال ۱۳۸۹  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگیهای شیمیایی عسل های تولیدی در استان آذربایجان غربی در سال ۱۳۸۹،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ویژگیهای شیمیایی عسل های تولیدی در استان آذربایجان غربی در سال ۱۳۸۹ :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

عسل عبارت است از ماده شیرینی که توسط زنبوران عسل از شهدگلهای گیاهان جمع آوری شده و پس از تغییرات شده لازم در سلولهای مومی شانهای کندو ذخیره می گردد عسل به علت خواصبسیار زیاد و قیمت نسبتا بالایی که دارد همواره مورد توجه سودجویان بوده و با تقلب درآن درآمد زیادی نصیب آنان می شود برای تشخیص عسل تقلبی از عسل خالص انجام آزمونهای ساکارز تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز و هیدروکسی متیل فوفورال ضروری است دراین تحقیق عسلهای موجود در سطح عرضه مواد غذایی خریداری و به آزمایشگاه انتقال و براساس متد استانداردآنالیز نمونه ها انجام می شود با توجه به نتایج بدست آمده درصد نمونه های منطبق و نامنطبق به ترتیب در۴۰ نومنه ۷۰ % و ۳۰% گزارش گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.