مقاله بررسی خصوصیات اکولوژیکی و امکان کشت و تولید گیاه دارویی پونه سای بینالودی ( Nepeta binaludensis ) در شرایط زراعی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات اکولوژیکی و امکان کشت و تولید گیاه دارویی پونه سای بینالودی ( Nepeta binaludensis ) در شرایط زراعی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات اکولوژیکی و امکان کشت و تولید گیاه دارویی پونه سای بینالودی ( Nepeta binaludensis ) در شرایط زراعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات اکولوژیکی و امکان کشت و تولید گیاه دارویی پونه سای بینالودی ( Nepeta binaludensis ) در شرایط زراعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات اکولوژیکی و امکان کشت و تولید گیاه دارویی پونه سای بینالودی ( Nepeta binaludensis ) در شرایط زراعی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

بررسی نیازهای اکولوژیکی و زراعی گونه های بومی و در حال انقراض در اکوسیستم های طبیعی و زراعی به منظور کشت و اهلی کردن آنها از اهمیت زیادی برخوردار است. به منظور بررسی خصوصیات اکولوژیکی گونه N. binaludensis با انتخاب رویشگاه مناسب موارد مربوط به عوامل اقلیمی، خاک، پوشش گیاهی، مراحل فنولوژی و همچنین میزان اسانس گونه ها در شرایط رویشگاه مطالعه گردید. درکشت زراعی نیز بذر به صورت مستقیم در پنج زمان مختلف (آذر، دی، بهمن، اسفند و فروردین) به صورت طرح آماری بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار کشت شد. پس از یادداشت برداری داده ها جمع آوری و در نهایت با استفاده از نرم افزار SAS‌ آنالیز شدند.نتایج بررسی رویشگاهی در مورد گونه N. binaludensis نشان داد که این گیاه عموما در دامنه ارتفاعی۱۹۰۰تا ۳۰۰۰ متر از سطح دریا و در مراتع نیمه استپی و کوهستانی رویش دارد و در خاک های سبک و سنگریزه ای با بافت شنی- لومی، غیر شور ، با PH‌ خنثی ، بدون گچ ، با میزان آهک کم و مواد آلی متوسط سازگاری است اثرات زمان کاشت بر ارتفاع گیاه، عملکرد محصول و اسانس معنی دار بود. درصد اسانس تحت تأثیر زمان کاشت قرار نگرفت. زمان کاشت چهارم و پنجم موفقیت آمیز نبود. در زمان کاشت اول بیشترین میزان محصول و اسانس تولید شد. میزان عملکرد محصول بسته به زمان کاشت بین حداقل ۸/۱۰۰۸ کیلوگرم در هکتار و حداکثر ۴/۲۱۵۶ کیلوگرم در هکتار نوسان داشت. میزان اسانس در کشت زراعی بین ۸/۱ درصدتا ۰۳/۲درصد و در رویشگاه ۴۱/۲ درصد تعیین گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.