مقاله بقاوفعالیت موجودات زنده و ارگانیسم های پروبوتیوتیک در ماست بسته شده در طی ذخیره سازی سرد


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بقاوفعالیت موجودات زنده و ارگانیسم های پروبوتیوتیک در ماست بسته شده در طی ذخیره سازی سرد دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بقاوفعالیت موجودات زنده و ارگانیسم های پروبوتیوتیک در ماست بسته شده در طی ذخیره سازی سرد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بقاوفعالیت موجودات زنده و ارگانیسم های پروبوتیوتیک در ماست بسته شده در طی ذخیره سازی سرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بقاوفعالیت موجودات زنده و ارگانیسم های پروبوتیوتیک در ماست بسته شده در طی ذخیره سازی سرد :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

رشد ومتابولیسم دو ارگانیسم L. acidophilus LAFTIs L10 and Lactobacillus casei LAFTIs L26) و کشت معمول ماست درماست حاوی ۱۵ پودرنشاسته غلات حاوی امیلوز بالا hi-maizes یا اینولین بررسی شده است .۵۵, ۱۰۵, (w/v). delbrueckii ssp. bulgaricus Lb1466 and Streptococcus thermophilus St1342 (L محاسبه سلولهای زنده ارگانیسم های پروبیوتیک متابولیزم آنها فعالیت های پروتئولیتیک و چسبندگی ماست ها طی ذخیره سازی دریخچال به مدت ۲۸ روز دردمای ۴۰ درجه انجام شده است درحضور اینولین کشت ها نشان دهنده پایداری و زنده ماندن بهتر (۸۰ log cfu g_1 را درمقایسه با Hi-maize نشان دادند بطوریکه ۱ چرخه LOG کاهش داشتن د غلظت های پایین تر Hi-maize با۰۵-۰۱۵ باعث بهبود (Po0.05 تولید اسید پروپیونیک وینز افزایش فعلیت پروتئولیتیک ارگانیسم های پروبیوتیک بصورت قابل توجه شده است. انتشار بیشتری از آمینواسیدهای آزادممکن است باعث حفظ بهتر رشد ارگانیسم ها درماست شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.