مقاله بررسی امکان استفاده از آرد غلات مختلف در تولید نان لواش


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی امکان استفاده از آرد غلات مختلف در تولید نان لواش دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان استفاده از آرد غلات مختلف در تولید نان لواش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان استفاده از آرد غلات مختلف در تولید نان لواش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان استفاده از آرد غلات مختلف در تولید نان لواش :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

امکان تولید نان لواش با استفاده از مخلوط آرد جو بدون پوشینه آرد ذرت و آرد گندم بررسی شد ویژگیهای فیزیکوشیمیایی اکستنسوگرافی فارینوگرافی و عدد فالینگ اردهای مختلف ترکیب شده ارزیابی شدند نان لواش با اضافه رکدن ۲ درصد نک ۸ درصد خمیر ترش به ۳ کیلوگرم آرد تهیه گردید آرد جو بدون پوشینه و ذرات موجب افزایش جذب آب آرد و بالارفتن بازدهی خمیر شدند. آرد جو بدون پوشینه موجب افزایش قوام مقاومت دربرابر کشش کاهش کشش پذیری و کوچک شدن سطح نان گردید آردذرت موجب کاهش قوام و مقاومت در برابر کشش و همچنین افزایش کشش پذیری خمیر و بهبود خواص خمیر شد نانهای تولید شده با ۱۰ درصد جو ۱۰ درصد ذرت ۱۰ درصد ذرت – ۱۰ درصد جو و ۱۰ درصد ذرت – ۲۰ درصد جو از نظر عمر ماندگاری و بیاتی تفاوت معنی داری با نمونه شاهد نان با ۱۰۰ درصد آرد گندم نداشتند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.